Jump to content

[B-zone TV] 69 Pier Mobs Prezentare

Brent
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-zone TV] 69 Pier Mobs Prezentare

Gen: Prezentare.

Data: 16.07.2013.

Scurta Prezentare: Prezentarea gangului 69 Pier Mobs.

Link:

Este al II-lea videoclip al meu,v-am urmat sfaturile si sper ca a iesit mai frumos.

Ai computer bun pentru filmat, de ce nu dai o rezoluţie mai bună? Rezoluţie mai mare, calitatea graficii mai mare automat. Văd că foloseşti Sony Vegas, încearcă să înveţi cum să faci widescreen 16:9 sau 16:10 ca să nu se mai vadă videoclipul încadrat de acele două linii negre de pe verticală. Şi ultimul sfat, foloseşte Fraps Full Version.

Ai computer bun pentru filmat, de ce nu dai o rezoluţie mai bună? Rezoluţie mai mare, calitatea graficii mai mare automat. Văd că foloseşti Sony Vegas, încearcă să înveţi cum să faci widescreen 16:9 sau 16:10 ca să nu se mai vadă videoclipul încadrat de acele două linii negre de pe verticală. Şi ultimul sfat, foloseşte Fraps Full Version.

Pe langa asta iti recomanda sa inveti sa folosesti niste efecte. In plus, incearca sa vii cu idei unice si palpitante. Videoclipul este ok, dar se putea si mai bine. Nimeni nu s-a nascut invatat, dar stii cum se spune: "Practice makes it perfect!" :) Bafta cu urmatorul video.

Felicitari..chiar te descurci bv

Mi s-a părut puțin cam scurt dar a ieșit destul de bine.Continuă să te perfecționezi!

Destul de scurt. Puteai sa oferi mai multe informatii despre gang, gen care sunt activitatile prioritare etc. Eu unul iti apreciez munca, felicitari.

Bafta pe viitor !

Nu am avut actori,as fi vrut sa fac asta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.