Jump to content

Suverinir Factiuni Pasnice 2

TepaN
 Share

Recommended Posts

De aceasta data am facut ceva mai complex care sper sa va placa.

UObTTjV.png

____________________________________________________________________________________

6YQwNW5.png

_____________________________________________________________________________________

mSpZNwq.png

____________________________________________________________________________________

ZbRjNPd.png

_____________________________________________________________________________________

I6A8ESt.png

uB3jyqV.png

UqJuFvv.png

Faorte tari, daca ai putea sa faci si pentru ganguri ceva de genul ar fi foarte tare..

Foarte tare Tepane, chiar imi plac, daca faci si pt. gangs/departamente esti cel mai tare.

Foarte frumoase imi plac foarte mult, fa ceva asemanator si pentru Gang-uri si Departamente si esti genial.

Am terminat si cu gang-urile, acum lucrez la departamente.

Cel putin la fel de reusite, ca cele cu gangurile(pe care le-am vazut primele). Sunt deosebite.

Felicitari pentru munca depusa si pentru stradanie.

Felicitari cum am spus si in topicul cu cele pentru ganguri, apreciez munca ta. Unele din ele sunt chiar reusite, dar altele mai lasa de dorit in aparenta lor (adica se putea mai bine). Inca o data felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.