Jump to content

[Portofoliu] Croint ( Dice )

DiceONE
 Share

Recommended Posts

La ultimele doua lucrari nu prea te-ai chinuit , renderul nu este incadrat. Ai o problema cu culorile , in prima nu se potrivesc iar in cea cu spiderman sunt spalacite , pe langa asta am observat ca le dai din prima si asa le lasi..Pot spune ca primele 3 lucrari postate , nu sunt ale tale.De ce?Pai uite diferenta:

sjlv.png

bvj4.png

acg4.jpg

Dupa ce termini o lucrare , trebuie sa incepi sa te joci cu gradient-uri , levels , curves etc. incat sa faci culorile sa para placute ochiului.

P.S Defapt lucrarile de pe primele doua pagini sunt total diferite de ultimele doua postate...

Edited by OverDeath16

La ultimele doua lucrari nu prea te-ai chinuit , renderul nu este incadrat. Ai o problema cu culorile , in prima nu se potrivesc iar in cea cu spiderman sunt spalacite , pe langa asta am observat ca le dai din prima si asa le lasi..Pot spune ca primele 3 lucrari postate , nu sunt ale tale.De ce?Pai uite diferenta:

sjlv.png

bvj4.png

acg4.jpg

Dupa ce termini o lucrare , trebuie sa incepi sa te joci cu gradient-uri , levels , curves etc. incat sa faci culorile sa para placute ochiului.

P.S Defapt lucrarile de pe primele doua pagini sunt total diferite de ultimele doua postate...

Am PSD, in ultima vreme nu prea am mai lucrat, adica nu am mai avut timp, iti promit ca urmatoarea lucrare o pun cu tot cu PSD si pe langa acest lucru iti promit ca o sa te sparga! :)

POFTIM EDIT: esst.png

Edited by Croint1ONE

Frumos lucrata ultima , imi plac culorile good job ! :)

Mersi, "Kamakze" si cea cu Spider Man au fost facute la cerere, nu prea le-am acordat multa atentie :D

Lucrarile sunt bune, placute la ochi. Dar in unele imagini efectele nu se potrivesc cu imaginea in sine, mai lucreaza la asta. Nu zic ca sunt expert, doar ti-am zis parerea mea. Chiar daca toate arata bine, se poate lucra mai mult si o sa iasa ceva mai frumos, bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.