Jump to content

[FILM] Urmarire Politisti & Raceri

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

M-am gandit o vreme la un scenariu pentru un film cam asa:

Sa fie un civil care da un fel de examen pentru a intra in PD.Liderul ii cere sa opreasca o masina si sa ii ceara pasaportul,permisul etc.(frisk).Acesta opreste un mafiot care pana la urma fuge.Asta se va petrece cam pe soseaua vizavi cu faramer.Liderul {Ionuc_Bledea daca se va inscrie) va cere intariri de la SFPD . Acestia raspund si fac o blocada la intrarea in tunelul de la vama de pe partea SF. Mafiotul intra cu masina in blocada compusa din 2 masini iar acei politisti mor.In coninuare infractorul intra intr-o cladire (de exemplu Bizz-ul de Cumparare masini SF.Acolo va veni SWAT-ul care ii va inconjura de asemenea acolo vor fi si liderul cu cel care dadea examenul.SWAT-ul si SFPD inconjoara cladirea.Mafiotul fuge cu un elicopter gasit in spatele cladirii.Atunci cel care dadea examenul ia si el un elicoper SFPD gasit in fata cladirii si merge dupa mafiot.Elicopterul mafiotului cade din cauza unei defectiuni pe muntele Chiliad.Cel care dadea examenul coboara si el si ii pune catusele mafiotului.Cadetul(ca sa nu il mai denumesc cel care da examenul) transmite pin statie locatia lui.Atunci mafiotul se arunca de pe munte . Atunci vin si celelalte echipaje LSPD,SFPD,SWAT.

La sfarsit Cadetul este prmit cu onoruri in Politie.

Sper ca va placut "Micul scenariu".Nu cred ca este foarte bun dar daca doriti va rog sa va exprimati parerea si apoi sa ma adaugati cate ceva .

Vom avea nevoie de :

-Un mafiot : Preferabil Preferabil : Corleone,Tattglia sau Stracii ( sunt mafii din LS de unde incepe filmul.

-5 membrii Police Department

-5 National Guard

-Daca se poate 2-3 membrii FBI.

Model de inscriere:

Nick:

Level:

Din ce factiune faci parte ? (Mafii sau PD/FBI/NG):

Alte precizari?:

Va multumesc si sper ca va placut ideea !

Va astept sa va inscrieti.

Sh0ot Acceptat

Ghezby_Luigi Acceptat]

Rolland Pending (Mai astept un pic sa vad cine se mai inscrie din mafii dar in contrariu tu esti primul pe lista ;) )

Mai avem nevoie de :

3 Membrii PD

5 Membrii NG

1 Membri FBI

Mai avem nevoie si de CAMERAMAN !

Va rog daca mai aveti idei sa le postati si daca se poate sa va exprimati parerea despre scenariu.

Mai avem nevoie de :

2 Membrii PD

5 Membrii NG

1 Mmebru FBI (Optional)

Imi pare rau Runneri dar am constat ca Bello e inca cel mai potrivit.Daca va fi nevoie voi pune pe altcineva daca se baga Alin.MaesT sau Kip i-as accepta in locul lui Bello dar altfel nu cred.

Si in film e nevoie doar de un Mafiot.Dar daca vom avea nevoie de un Mafiot in caz de urgenta tu esti acela.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.