Jump to content

[Portofoliu] RobertCM

RobertCM
 Share

Recommended Posts

@,

Sunt cateva lucrari care imi plac.

Ca sfat, cand redimensionezi o poza tine SHIFT apasat si redimensioneaza DOAR din colturi. Adica nu stanga - dreapta - sus - jos.Doar din colturi.

Incearca pentru inceput doar un text alb/negru cat mai simplu nu foarte complicat si cu cateva efecte. Si nu mai folosii bevel & emboss pana nu stapanesti bine restul.

Mersi mult pentru sfat. Urmatoarele 2 avatare sunt facute de ieri, la Mike tot am folosit bevel, pe viitor o sa iau in calcul sfatul tau sa vad ce iese.

portf.png

image.png

image.png

team.png

image.pngimage.pngimage.pngimage.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Edited by TSB RobertCM

Mersi mult pentru sfat. Urmatoarele 2 avatare sunt facute de ieri, la Mike tot am folosit bevel, pe viitor o sa iau in calcul sfatul tau sa vad ce iese.

portf.png

image.png

image.png

team.png

Spre exemplu la logo-ul postat mai sus cu "portofoliu ... " tu intelegi ce scrie acolo? Eu unul nu prea :), o culoare alba sau fara acel gradient poate arata mult mai bine, nu mereu un text incarcat de tot felul de efecte arata bine, si un text simplu poate arata foarte bine daca e pozitionat bine. La avatarul cu lisandru, acel text ... mai bine nu-l puneai, arata mult mai bine. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, si eu am fost ca tine la inceput, aceleasi greseli le-am facut. Salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.