Jump to content

[B-Zone TV] Familia lui Gustavo - Giuliana vine acasă

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Familia lui Gustavo - Giuliana vine acasă

Gen: Dramă/Acţiune

Data: 20.07.2013

Scurta prezentare: Familia lui Gustavo este una din cele mai bogate şi cunoscute familii din oraşul Los Santos. Având un adevărat conac pe Verdant Bluffs, Gustavo are o familie numeroasă. Giuliana, fiica lui Gustavo plănuieşte să ia un avion din Las Venturas şi să ajungă în Los Santos la familia ei.

Link:

Asta ar trebui sa fie un trailer nu? Aporpo de unde ai modu cu avionu? si pe ce il ai?

Nu, nu este trailer, este primul episod, dar este scurt. Următoarele episoade vor fi mai lungi. Avionul este un interior.

Următorul episod îl voi lansa peste câteva zile. Îmi trebuie timp să fac cel de-al treilea episod, şi vreau să fiu la zi cu fiecare episod, nu să rămân în criză de timp. O să iasă ceva frumos, o să vedeţi :).

E geniala faza cu avionul, îți trebuie un regizor cu idei creative, în rest e bine, la replici trebuie lucrat calumea.

Eu sunt regizorul cu idei creative :), dar da, la replici am fost puţin grăbit şi am greşit în avion două cuvinte, din păcate. În rest, nu, nu cred că ar trebui să stric scenariul.

Cu toate ca ai zis ca e episod , nu trailer eu il consider un fel de trailer care ti-a iesit de minune , de felicit dupa cum am vazut in cele de mai sus esti un regizor de exceptie si ai niste cadre super .

Cu stima : Tatarusanu

Vă mulţumesc tuturor. Vin cu un anunţ: Sunt în căutare de actori. Dacă vrei să apari în film, tot ce trebuie să faci este să îmi dai un PM.

the video look very good, the problem is that its on romanian

Thanks! I am sorry it isn't in english, but maybe I will add some captions to the video later this summer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.