Jump to content

Care este jobul visurilor dumneavoastra?

Leventhe
 Share

Recommended Posts

As vrea sa fiu tirist dar in Romania nu ai ce cauta nici cu Monster Truck ce gropi sunt aici asa ca m-am gandit la mecanica sau sa fiu electrician pentru ca inviitor sigur o sa mai fie curent si masini :3

Momentan am doua "variante", sa zic asa.

Prima: As dori sa devin soldat, ori in armata romana ori in strainatate (Legiunea franceza, Army Rangers, SAS...) sau politest/jandarm.-Motivul: Ca soldat as merge pe front pentru ajuta nevinovatii care mor zi de zi fara motiv iar pe langa mereu mi-au placut actiunile si ordinea militara, iar ca politest/jandarm sa ajut la intretinerea ordinii.

A doua: Momentan sunt intr-o clasa de proiectare CAD (Computer Aided Design) unde invat sa proiectez diferite lucruri pe calculator (case, masini, etc.)-Motivul: este destul de profitabil si imi place sa fac desene tehnice.

Inca nu stiu care o voi alege, daca doriti puteti da sfaturi prin PM.

As vrea foarte mult sa ajung sa dau la Academie ca sa ma fac politist. De ce? Pentru ca sa ajut lumea si sa stabilesc un oarecare echilibru, sa nu mai fie atat de multe infractiuni, dar si sa schimb mentalitatea unor oameni gen A.C.A.B., pentru ca nu toti politistii sunt asa.

Edited by Luisenberg991