Jump to content

[Portofoliu] Fiveo

Fiveo
 Share

Recommended Posts

Foarte tare frate!

Sincer, mi-as dori sa pot face si eu destea....

Daca ai lucrat si in domeniu, imi dau seama ce-ti poate capul, si mouse-ul :))
Good Luck in continuare!

@@Domnul Proto, ultimul logo e facut in Ai dar m-am prostit ca l-am mutat ca smart object in photoshop pentru varianta de preview si am facut ceva "MINUNI" de acolo e pixelat.

- Din vremea cand lucram, niste cover-uri de Facebook. Aplicatia folosita pentru facebook page preview este Social Media Kit, il recomand.

e5E9oBa.png

rDGvj5c.png

OmD1k0y.png

@@Fiveo, imi plac lucrarile tale la nebunie , tin sa-ti multumesc si pentru avatar . Daca ai putea sa-mi dai si mie niste sfaturi , treci pe la portofoliul meu . Keep Working !

Foarte frumoase şi este de apreciat faptul nu te-ai limitat doar la logo-uri şi avatare. Sunt destul de simple, plăcute ochiului, clare şi pot generaliza folosind cuvântul " complexe ". Felicitări! Ai un tutorial pentru lucrarea de jos? Mulţumesc!

Lucrare: http://i.imgur.com/fi9ZAoF.jpg

Foarte frumoase şi este de apreciat faptul că nu te-ai limitat doar la logo-uri şi avatare. Sunt destul de simple, plăcute ochiului, clare şi pot generaliza folosind cuvântul " complexe ". Felicitări! Ai un tutorial pentru lucrarea de jos? Mulţumesc!

Lucrare: http://i.imgur.com/fi9ZAoF.jpg

Mersi de feedback, nu an nici un tutorial, este o combinatie de 4 fonturi si putina inspiratie de pe internet. Spor si tie in continuare.

May the creativity be with you!

• Andrada locked this topic
  • Ozen unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.