Jump to content

[B-ZONE-TV] Teylo's Story III - Teylo in Vacanta

MyAir
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Teylo's Story III - Teylo in Vacanta

Gen: Comedie

Data: 27 / 07 / 2013

Scurta prezentare: E ultima parte din intamplarile lui Teylo, conducerea ne-a taiat aripile. MULTUMIM !

Link:

Multumiri lui Darkilic14 pentru tot ! Multumiri celor ce ne-au sustinut si ajutat ! Multumiri lui OC Krysty pentru parerea pozitiva pe care a avut-o desi nu ma asteptam! Mi-a dovedit ca este un om care merita tot respectul ! Multumim Teylo pentru tot ! Multumim tuturor celor ce s-au distrat si celor care le-am facut ziua mai buna. Concluzia este: Vrei sa te distrezi? Ok ! Distreaza-te dar fi sigur ca te vom bana!

Cand distractia e in floare, nici la basca nu ma doare. Felicitari Darkilic,MyAir,DjSpeed,Pitiku,LOUiE.

O trilogie reusita, ati surprins exact ceea ce trebuia si ati aratat lumii aspecte reale intr-o serie de filme comice. Dupa parerea mea nu ar trebui cosiderate o batjocura, ci mai degraba o parte plina de culoare a vietii. Pana la urma e un joc.

Edited by D r e w

Nu zice nimeni sa nu va disrati dar in al doilea videoclip chiar ati exagerat. Ati ales ca locatie zona unde este casa mea. Ati folosit un carucior stiind foarte bine ca acest lucru ma deranjeaza. Cand spuneti ca ati folosit o locatie la intamplare e o mare minciuna.

Despre videoclip: Va spun sincer chiar daca probabil nu ma veti crede ca mi-a placut majoritatea scenelor. Daca alegeati alta locatie pentru scena cu caruciorul probabil ca nici nu erati sanctionati. Foarte frumos si al treilea videoclip.

Edited by Vinnie

Nu zice nimeni sa nu va disrati dar in al doilea videoclip chiar ati exagerat. Ati ales ca locatie zona unde este casa mea. Ati folosit un carucior stiind foarte bine ca acest lucru ma deranjeaza. Cand spuneti ca ati folosit o locatie la intamplare e o mare minciuna.

Despre videoclip: Va spun sincer chiar daca probabil nu ma veti crede ca mi-a placut majoritatea scenelor. Daca alegeati alta locatie pentru scena cu caruciorul probabil ca nici nu erati sanctionati. Foarte frumos si al treilea videoclip.

Dar care e faza cu caruciorul? cu ce te deranjeaza?

Frumos filmul, excelent +1 sper sa mai revii cu alte serii de filme.

Prietene, clipul e genial. Cand l-am vazut, aseara la 3, m-ai omorat la faza cu cocenii. Ti-as sugera sa tai partile cu caruciorul, eventual sa-ti schimbi numele si avatarul, si sa continui seria, nu cred ca cineva din staff va avea probleme atunci.

Edited by OC Krysty

Ar fi interesant sa ni se explice anumite chestii care multi nu s-au prins fiindca nu stiu anumite lucruri :)

Oricum, a iesit calumea si partea III-a - Intercoceantal :)) Ghete cu crampoane din coceni forjati =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.