Jump to content

[B-ZONE-TV] Teylo's Story V - Excursia / The Trip.

MyAir
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Teylo's Story V - Excursia / The Trip.

Gen: Comedie

Data: 02/08/2013

Scurta prezentare: O excursie plina de intamplari. Krysty Senzationescu face rating in direct si in reluare la CoceanTV. Cititi banda.

Link:

Multumiri lui Darkilic14 pentru tot!

Edited by MyAir

Bravo ma,asa a pierdut Seba titanicul si Max a devenit porumbel =)). Pace.

@MyAir Ar fi interesant sa bagi si alti actori,din toate departamentele pe traseu.

Edited by TSB Claudyutom

Traiasca MyAir e penal clipul faci pe tine de ras :)) MAX:Ce faci pisi?Te scot la o savarina? :)))))))) . Dar nu sunt de acord de faza caruciorul :|

mamaa, si acum tin minte cand eram in PD si seba avea coaja aia de masina =))))

"Pot deschide geamul ? nu ca cade"

"Nu te besi ca ia foc" =))))

"Vietnamese boys isi deschide shaormerie, nu sunt warurile de noi " =))))))))))

Edited by LL Levyy

Baa deci nu pot sa cred, ma injura vecinii ca rad ca prostu in camera =)))

De astazi: Imnul B-zone: Az a szep

Imi cumpar si eu Titanic

Si vreau si eu sa trec si eu prin Ungaria :| Poate faci un episod la Miskolc =)))

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Speram ca si staff-ul va avea aceeasi parere.

@,

Ai inteles injuratura? :)) ( defapt este mai mult o jignire, ceva de genul: cu fata aia, in locul tau, n-as iesi din casa )

@,

Eu sunt de parere ca de la primul episod si pana la al cincilea ne-am perfectionat si ce-i drept, de la 5 minute am ajuns la 10+. Intamplarile au devenit mult mai complexe si efectele, atat cele sonore cat si cele vizuale, la fel.

Nu conteaza cate minute are video-ul atat timp cat va distrati si implicit, ne distram si noi.

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Speram ca si staff-ul va avea aceeasi parere.

@,

Ai inteles injuratura? :)) ( defapt este mai mult o jignire, ceva de genul: cu fata aia, in locul tau, n-as iesi din casa )

Evident ca am inteles :D Si ca sa fie pe intelesul tuturor, NU se injura in filmulet, acea parte este o insulta si inseamna: "Daca as purta capul tau, nu l-as purta"

Oricum altceva nu poti sa faci cu masina aia, in afara de origami.

@Seba: Cand ai comandat-o ti-a venit prin posta, in plic si apoi ai asamblat-o ca pe cutiile de mobila? =)))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.