MyAir Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Titlul clipului: Teylo's Story V - Excursia / The Trip. Gen: Comedie Data: 02/08/2013 Scurta prezentare: O excursie plina de intamplari. Krysty Senzationescu face rating in direct si in reluare la CoceanTV. Cititi banda. Link: Multumiri lui Darkilic14 pentru tot! Edited August 2, 2013 by MyAir 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Bravo ma,asa a pierdut Seba titanicul si Max a devenit porumbel . Pace. @MyAir Ar fi interesant sa bagi si alti actori,din toate departamentele pe traseu. Edited August 2, 2013 by TSB Claudyutom Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F doN arT Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Reusit filmul. bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 foarte frumos, felicitari dar ce s-a intamplat cu mrqira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Penal \, a iesit extraordinar, toate fazele sunt comice, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Gillette Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Foarte tare, continuati tot asa baieti! CoceanTV=)))) Edited August 2, 2013 by Gillette Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Dementiall )) ) ShlomY: Nu sunt inactiv. raman mereu fara tigari . Filmul e SENZATIONAL. MyAir presedinte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doddy Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Traiasca MyAir e penal clipul faci pe tine de ras MAX:Ce faci pisi?Te scot la o savarina? )))))) . Dar nu sunt de acord de faza caruciorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Unde-i blooperu de care ziceai? E frumos rau. Am ras cu lacrimi la faza cu masina de pompieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Levyy Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) mamaa, si acum tin minte cand eram in PD si seba avea coaja aia de masina )) "Pot deschide geamul ? nu ca cade" "Nu te besi ca ia foc" )) "Vietnamese boys isi deschide shaormerie, nu sunt warurile de noi " )))))))) Edited August 2, 2013 by LL Levyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bony Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Nice Video Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHoZoNNN Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Dragut clipul Dar cea mai tare e faza incepe de la biserica, cu rugaciunile lu' Teylo si tipu' cu cariciouru Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Pe bune ? Bravo. De ce apar mereu cu numele JustXES ? Acum am vazut si celelate parti pentru ca am fost plecat bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosti ToV Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Senzational, Cocean TV PARTEA a VI-a ?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHTORY Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Prea penala faza cu rugaciunile lu' Teylo si gluma ungureasca Edited August 2, 2013 by SHTORYz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Shadow Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Frumos Videoul. Poate peste cateva zile ne trezim cu unu de 1h+ numai cu Teylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Tare filmul Edited August 2, 2013 by Ionutz12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Genial. Mori de râs la fiecare fază. Aştept partea a VI-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Baa deci nu pot sa cred, ma injura vecinii ca rad ca prostu in camera ) De astazi: Imnul B-zone: Az a szep Imi cumpar si eu Titanic Si vreau si eu sa trec si eu prin Ungaria Poate faci un episod la Miskolc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerado Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 "Roaga-te sa nu vina ploaia" Tare clipul,gratz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyAir Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Multumesc tuturor pentru aprecieri. Speram ca si staff-ul va avea aceeasi parere. @, Ai inteles injuratura? ( defapt este mai mult o jignire, ceva de genul: cu fata aia, in locul tau, n-as iesi din casa ) @, Eu sunt de parere ca de la primul episod si pana la al cincilea ne-am perfectionat si ce-i drept, de la 5 minute am ajuns la 10+. Intamplarile au devenit mult mai complexe si efectele, atat cele sonore cat si cele vizuale, la fel. Nu conteaza cate minute are video-ul atat timp cat va distrati si implicit, ne distram si noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Prea tare debia astept partea a 6a Razvan14 nu tradeaza CSMS iasi , nu se duce la Tottenham Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Multumesc tuturor pentru aprecieri. Speram ca si staff-ul va avea aceeasi parere. @, Ai inteles injuratura? ( defapt este mai mult o jignire, ceva de genul: cu fata aia, in locul tau, n-as iesi din casa ) Evident ca am inteles Si ca sa fie pe intelesul tuturor, NU se injura in filmulet, acea parte este o insulta si inseamna: "Daca as purta capul tau, nu l-as purta" Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Origami facem din Titanic Foarte reusit videoclipul, asteptam partea a VI-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyAir Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Oricum altceva nu poti sa faci cu masina aia, in afara de origami. @Seba: Cand ai comandat-o ti-a venit prin posta, in plic si apoi ai asamblat-o ca pe cutiile de mobila? ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts