Jump to content

B-Zone Faction Userbars animated

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Vreo 3 ore.

N-am avut altul, si daca puneam alt text tot acelasi comentariu il aveam din partea ta, zic.. nu?

Nu frate, stai liniştit. Ştiu să apreciez o lucrare.

N-am să te mint ca cei de sus :), textul e oribil rău... ai stricat tot dar absolut tot cu textul.

Exact.

Atât am avut de obiectat, în rest sunt nişte lucrării bune.

Foarte frumoase, felicitari pentru munca depusa. Nu prea imi place ca unele se misca mai repede decat cele lalte

Daca iti cumperi un PC bun or sa se miste toate la fel, toate au aceeasi timp intre layere doar distanta dintre text difera.

Ca sa fiu corect cu tine si dintr-o bucata , mie unu nu imi plac . Am inteles ca a durat 3 ore si nu imi bat joc de munca ta sau de timpul tau prin acest post , dar lucrarile nu sunt asa de stralucite . Textu acela este neplacut din toate punctele de vedere si grafica lor , zici ca am placa de 800X600 . Totusi ca designer trebuia sa fie niste lucrari stralucite . Inainte adica acum cativa ani cand erau deisgneri aveau lucrari adevarate . Eu spun ca lucrarile astea sunt evaluate ca la un incepator , parerea mea .

P.S :Sper ca nu te superi cum ai facut la photoshop cereri , si acolo am facut la fel , erau niste creati care nu imi placeau si am spus sa se respecte modelul si sa fie lucrate in PS nu in "Paint " , si nu am nimic cu tine personal .

Sunt interesante , se mai putea lucra încă puţin la ele...

Dar oricum au ieşit bine şi aşa.

Felicitări.

Edited by RazvanB

Ca sa fiu corect cu tine si dintr-o bucata , mie unu nu imi plac . Am inteles ca a durat 3 ore si nu imi bat joc de munca ta sau de timpul tau prin acest post , dar lucrarile nu sunt asa de stralucite . Textu acela este neplacut din toate punctele de vedere si grafica lor , zici ca am placa de 800X600 . Totusi ca designer trebuia sa fie niste lucrari stralucite . Inainte adica acum cativa ani cand erau deisgneri aveau lucrari adevarate . Eu spun ca lucrarile astea sunt evaluate ca la un incepator , parerea mea .

P.S :Sper ca nu te superi cum ai facut la photoshop cereri , si acolo am facut la fel , erau niste creati care nu imi placeau si am spus sa se respecte modelul si sa fie lucrate in PS nu in "Paint " , si nu am nimic cu tine personal .

Textul e unul care se foloseste la userbaruri, aia e ideea cu el. Nu ma supar, la cereri a fost alta problema am discutat prin PM. Nu va mai legati atat de text pt. ca daca foloseam altul mai conturat sau mai frumos primeam comentarii de la cei care chiar se pricep "de ce nu ai folosit un font pt userbaruri?".

Evaluate la incepator? Si tu esti incepator daca ai lucra in photoshop, nu vreau sa-mi faci ceva de genul ca astea, fa-mi doar o animatie cat de mica sa vad ce incepator o poate face, si acolo sunt mai multe animatii da nu conteaza. Deci te rog sa nu vorbesti de incepator daca tu stii nici macar cum se deschide photoshop-ul, comenteaza ce isi are locul nu ce nu trebuie, ca iar te ia gura pe inainte ca la cereri.

Edited by F4L oTo

Textul e unul care se foloseste la userbaruri, aia e ideea cu el. Nu ma supar, la cereri a fost alta problema am discutat prin PM. Nu va mai legati atat de text pt. ca daca foloseam altul mai conturat sau mai frumos primeam comentarii de la cei care chiar se pricep "de ce nu ai folosit un font pt userbaruri?".

Evaluate la incepator? Si tu esti incepator daca ai lucra in photoshop, nu vreau sa-mi faci ceva de genul ca astea, fa-mi doar o animatie cat de mica sa vad ce incepator o poate face, si acolo sunt mai multe animatii da nu conteaza. Deci te rog sa nu vorbesti de incepator daca tu stii nici macar cum se deschide photoshop-ul, comenteaza ce isi are locul nu ce nu trebuie, ca iar te ia gura pe inainte ca la cereri.

In fine vad ca iar reactionezi cum faci tu de obicei . Eu doar mi-am spus punctul meu de vedere si ca am vazut ca ai functia de designer pe forum . Si eu recunosc nu ma pricep in PS foarte bine mai realist mai deloc , si nu am spus ca nu le ai cu PS dar am spus doar ce lucrarea care ai prezentat-o nu de toate dar asa gandesti si asa le iei tu la fel ca la photoshop cereri .

Ca tot veni vorba de topicul creat de mine , uite asa trebuia sa arate avatarele create http://forum.b-zone....e-avatars-pack/ nu cum mi-a fost mie prezentat .

Acestea au fost foarte bine lucrate http://forum.b-zone....epartament-gif/

http://forum.b-zone....-faction-logos/

In fine mai bine pentru tine nu mai posta ca sa nu mai primesti comentarii , ca vad ca te deranjeaza . Oricum astea sunt de incepator care le-ai postat acum . Dar nu toate creatile tale sunt asa , ma asteptam de la mai multe din partea ta fiind designer.

@@ALex, daca nu stii sa apreciezi munca cuiva nu mai posta doar ca te umflii in pene. Fa niste comentarii pertinente si la obiect si atunci o sa accept cu cea mai mare placere, dar cand imi zice cineva ca-s incepator si el nu stie sa deschida photoshopul.. e urat.

Topic inchis, nu am nevoie de felicitari ci de niste comentarii pertinente si care sa imi spuna ce e bine si ce nu, ce va place si ce nu, de felicitari sunt satul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.