Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Salutari, prezentarea 1 e foarte buna, daca ar fi sa dau nota de la 1 la 10 cu siguranta ar primi un 8, la prezentarea 2... putine de vazut si foarte putine de spus fata de prezentarea 1, eu personal acord nota 5. Pe final, ii felecit pe toti cei care au countribuit pentru ambele prezentari, sunt sigur ca au avut de destul de muncit la ele dar favorita mea ramane prezentarea 1. GOOD JOB !

"Votez a 2 lucrare,vorba lu' Piticul nu stau sa ma ia somnu la o prezentare,dar calitatea videourilor lasa de dorit parca sunt facute de niste incapatori " Ai de ales optiunea HD ! "incapatori" care sa faca video din pacate nu exista.

Clipul cu numarul 1 detasat, imi place enorm de mult cum este realizat ,felul in care este filmat cat si muzica face sa fie totul perfect,sa nu mai zic de poveste. 10+

La clipul cu numarul 2 mi se pare ca textul apare putin inaintea imaginilor cu factiunea respectiva si aud un defect la sonor(nu stiu sigur poate am eu probleme cu sonorul)

EDIT:Pentru cei care cred ca playerii vor prezentari scurte vreau sa le zic ca odata ce vezi un clip bine lucrat iti atrage atentia atat de mult incat sigur vrei sa il vezi pana la capat.

Calitate slaba, prima este prea lunga maxim 3-4 minute ar fii ok, pe la minutu 5 ma plictisisem deja, ar trebui tradus si in romana..totusi un player roman cand vrea sa descopere GM-ul nu sta sa se uite la HQ-urile mafiilor, sau la cum vand instructorii licentele..ceva mai simplific si mai real...am observat ca ati incercat sa filmati exact ce se petrece pe server dar nu v-a resuti pe deplin.A 2-a prezentare prea multe efecte sunt folosite...in rest e ok...in principiu ambele nu sunt bune..Ar trebuii facut de un actor care stie cu ce se mananca asa ceva.

Votul meu merge catre a 2-a prezentare datorita faptului ca este foarte bine editata, actiuni scurte si concise. Totusi, din aceasta mai lipseau Gang-urile, n-au prea fost prea mult scene cu cei din ganguri, care reprezinta un bun procent din acest server. In rest totul este OK.

Felicitari ambilor creatori!

Prima prezentare dupa parerea mea este mult mai buna, vorba lui Razvan, este facuta mai in detaliu dar mai trebuie lucrat la calitatea imaginii

A doua prezentare este reusita! Nimeni nu cred ca ar sta 8 minute sa se uite la prima prezentare... Plus ca in prima prezentare se vede totul "lăţit", ca si cand nu s-ar fi selectat "Widescreen: ON" din setari.

Daca s-ar putea reface a doua prezentare dar mai luminoasa ar fi super! Depinde cu ce program a fost facuta, poate s-a salvat un fel de .psd cum e la Photoshop si se poate modifica luminozitatea :D

Felicitari oricum celor care au lucrat la prezentari!

Primul prezinta totul in detaliu, este filmat bine si face server sa arate ca si unul hard-rp. Dar totusi imi pare prea lunga.

Al doilea lasa de dorita la capitolul storyline, unele secvente sunt pur si simplu fara rost, care nu se intampla de loc pe servarul nostru, iar locati aiurea ce informeaza playeri gresit, acel shooting range si aeroportul las venturas nu sunt folosite, putea alege aeroportul LS. Iar mare pare parte din clip este filmarea tuturol hq-urilor fara o prea mare explicatie.

primul este realizat mult mai bine si mult mai in detaliu si scoate in evidenta toate avantajele de a juca pe b-zone

felicitari tuturor pentru munca depusa

Prima prezentare, e realizata foarte bine, dar pacat ca e prea lunga si multa " fictiune " adica nu prea vezi asa organizare pe server ... ma rog conteaza sa arate bine :)

Votul meu merge pentru prima prezentare!

Prezentarea 1, deoarece este mult mai complexa decat cea de-a 2-a. Mai bine sa stai 8 minute dar sa stii ceva despre acest server decat sa stai 2 minute si sa nu intelegi nimic.

Modul de filmare și efectele sunt mai bune în al doilea clip, dar l-am votat pe primul pentru că are mai mult caracter informativ și este mai potrivit pentru playerii noi.

M-am uitat atent la amebele clipuri. Clipul care mi-a placut mai mult e al 2-lea. De ce? Pentru ca e scurt si la subiect; primul e prea lung, dupa un timp, am inceput sa ma plictisesc. Al doilea are si un edit mai bun, cam hack a fost folosit de cineva priceput. Ganditi-va ca un jucator care nu joaca pe server, nu se va uita la videoclipul acela de 8 minute jumate. La al doilea videoclip, ar fii bine ca atunci cand arata HQ-urile, sa se adauge si logo-urile factiunilor, cum a fost in videoclipul nr. 1. Oricum, ambele sunt bine realizate, ii felicit pe creatori. +1 si de la mine.

Prezentarea 1 este mult mai bine facuta, este mai noua si ne caracterizeaza mai mult decat 2.

Prezentarea 2 este veche, cu mafiile veche, cu HQ-urile vechi, etc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.