Jump to content

Portofoliu Turner

Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

F5keHpl.png

Poza asta e geniala :) iti voi acorda un +1 cand voi putea si te mai rog ceva daca poti sa-mi faci si mie poza aia pentru avatar si sa scrie [rTn]DanielM.

Multumesc !

Ai un subforum special pentru cereri. La urmatoarea abatere de genul vei fi sanctionat.

Cum creezi acel chenar de la avatarele de mai sus? In general sunt loucrai bune, spre foarte bune.

Fac un Rectangular Marquee Tool si dupa dau cu Brush Tool in asa fel incat sa se vada din ce in ce mai aprins, setezi acolo sus Opacity.

Noi lucrari:

TUK3wFp.pngCPkzNfq.jpgvBkT80P.jpgqolTFEO.jpgu87iayh.jpg

I22GVXv.png39lFAv4.jpgGlf8hMO.jpg516fNsU.pngx4NVDUl.pngEn38QVI.jpg

Niste creatii extrem de bune, desi unele avatare putin cam seci. Ma refer la faptul ca ai editat imagini din SA:MP. Totusi se vede ca te descurci mult mai bine la logo-uri. Oricum, felicitari pentru efortul depus!

1ns9ju8.pngAaPCtGd.pngbdTVK7O.pngpdLk5mH.pngypITODV.pngR6c2BDf.pngoNeBd3Z.png

Dacă vreţi să folosiţi un avatar îmi daţi plus şi îl puteţi folosi. Acest lucru se aplică pentru orice lucrare din topic.

Edited by T U R N E R

Foarte frumoase ca de obicei, +1.

Imi poti spune si mie cum faci 6MuMfD1.png fundal de la font, nu stiu cum sa zic ..

Dau cu rectangular marqee tool (sau cum se scrie) si colorez cu un gri (cu opacitatea scazuta) ce am selectat.

Edited by T U R N E R

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.