Jump to content

Portofoliu Turner

Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

Ultimele creatii ale tale arata destul de bine, in special imi place cea a lui Shoops, culori frumoase, textul este bun, felicitari.

Ce efecte :)) Sunt doar rebloggate pe blogu tau si apoi downloadate...

Stai linistit ca nu le iau de pe tumblr meu, le downloadez, redimensionez si le pun. Le modific destul. Recunosc, unele au doar un explosure si offset pe langa, de exemplu asta : fgtaL6J.png, nu as avea ce sa ii mai adaug.

Edited by T U R N E R

Stai linistit ca nu le iau de pe tumblr meu, le downloadez, redimensionez si le pun. Le modific destul. Recunosc, unele au doar un explosure si offset pe langa, de exemplu asta : fgtaL6J.png, nu as avea ce sa ii mai adaug.

In fine, nu conteaza, daca nu ai nimic de adaugat la o poza luata de pe tumblr nu inteleg de ce ar apartine portofoliului tau. In fine :))

Recunosc, unele au doar un explosure si offset pe langa, de exemplu asta :

In fine, nu conteaza, daca nu ai nimic de adaugat la o poza luata de pe tumblr nu inteleg de ce ar apartine portofoliului tau. In fine :))

Nu a spus ca nu a adaugat nimic, a spus ca nu mai are ce adauga :|

ON-Topic: Frumoase ca de obicei

rJHY3s3.png Asta este foarte frumos.

La asta spre exemplu ai putea sa ii faci o redimensionare mai buna, zic doar. Ia inceara, nu ar arata mai bine?

La asta spre exemplu ai putea sa ii faci o redimensionare mai buna, zic doar. Ia inceara, nu ar arata mai bine?

Ou7TzVP.png

Ok, fa o comparatie:

tumblr_mpucbimHKo1rszsyro1_500.jpg

rJHY3s3.png

Edited by T U R N E R

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.