Jump to content

[Suvenir]Gang v2.

YouMakeMeHappy
 Share

Recommended Posts

Dacă le-ai fii făcut puţin mai mici erau perfecte, şi aşa sunt superbe, felicitări.

Trebuia să nu le faci la fel, trebuia să pui ceva specific pentru fiecare gang.

Dacă le-ai fii făcut puţin mai mici erau perfecte, şi aşa sunt superbe, felicitări.

Trebuia să nu le faci la fel, trebuia să pui ceva specific pentru fiecare gang.

Eu zic ca culoarea este destul de specifica.

Sunt frumoase, felicitari !

Edited by Daves

Mie unul imi plac, sunt chiar frumoase. Sunt convins ca ar fii fost mult mai frumos daca ai fii facut la fiecare gang cate o alta stema.

Oricum, felicitari pentru munca depusa.

Te mai asteptam si cu alte creatii !

Felicitari pentru munca depusa. Ti-au iesit extraordinare.

Bravo...tine-o tot asa....felicitari pentru munca depusa...!

Felicitarile sunt doar pentru +1 si nu isi au locul aici, daca aveti ceva de comentat faceti asta cumva sa-l ajute si pe cel care le-a creat sa se perfectioneze, adica sa-i spuneti ce va place si ce nu in mai mult de 5-6 cuvinte.

Părerea mea este următoarea, la astfel de lucrări personalizarea lor într-o măsură mai mare este posibilă dar sunt şanse foarte mari să le strice acest lucru, prin urmare ceea ce cred că le trebuia şi sunt sigur de ceea ce spus, era o mărime mai mică. Mulţi le-ar fi folosit la semnătură cu siguranţă.

Nu-mi plac deoarece fiecare mafie respectiv gang are o origine anume, italieni, ruși, mexicani și așa mai departe. Aceste logo-uri nu se potrivesc pentru fiecare-n parte, pentru Vietnamese Boys cred ca ar avea o mică legătură dar în rest nu văd care ar fi aceasta.

Dacă făceai ceva separat pentru fiecare cu un logo specific originilor sau a istoriei sale spune eu că ar fi ieșit mai bine.

Acest logo mă duce cu gândul la Red Alert, ceva jocuri cu misiuni legate de armată sau alte chesti mai puțin importante.

Totuși, merită apreciată munca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.