YouMakeMeHappy Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Wow.. astea chiar imi plac. Cred ca o iau si eu pe aia cu GSB ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Dacă le-ai fii făcut puţin mai mici erau perfecte, şi aşa sunt superbe, felicitări. Trebuia să nu le faci la fel, trebuia să pui ceva specific pentru fiecare gang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daves Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 (edited) Dacă le-ai fii făcut puţin mai mici erau perfecte, şi aşa sunt superbe, felicitări. Trebuia să nu le faci la fel, trebuia să pui ceva specific pentru fiecare gang. Eu zic ca culoarea este destul de specifica. Sunt frumoase, felicitari ! Edited August 10, 2013 by Daves Link to comment Share on other sites More sharing options...
P r i C i Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Dupa parerea mea, se regaseste aceeasi idee in toate ! Insa ai felicitarile mele pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Foarte frumoase! Simple si la obiect. Utile pentru toti membru factiunilor, din care fac parte. Felicitari pentru staruinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Felicitari, se pare ca ai invatat multe de cand imi faceai mie avatare. Continua tot asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Ti-au iesit foarte frumos, imi place. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REWIX Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Da , ti-au iesit foarte bine . Se vede ca ai muncit la ele . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Bz Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Mie unul imi plac, sunt chiar frumoase. Sunt convins ca ar fii fost mult mai frumos daca ai fii facut la fiecare gang cate o alta stema. Oricum, felicitari pentru munca depusa. Te mai asteptam si cu alte creatii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Foarte reusite,o idee destul de buna,nici foarte simple nici prea dificile Felicitari pentru efortul depus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venturas Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Felicitari pentru munca depusa. Ti-au iesit extraordinare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Bravo...tine-o tot asa....felicitari pentru munca depusa...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deeyyuu Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Sunt simple dar frumoase, felicitari pentru munca depusa. Te mai asteptam si cu alte creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Felicitari pentru munca depusa. Ti-au iesit extraordinare. Bravo...tine-o tot asa....felicitari pentru munca depusa...! Felicitarile sunt doar pentru +1 si nu isi au locul aici, daca aveti ceva de comentat faceti asta cumva sa-l ajute si pe cel care le-a creat sa se perfectioneze, adica sa-i spuneti ce va place si ce nu in mai mult de 5-6 cuvinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maKed0 doar pe forum Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Părerea mea este următoarea, la astfel de lucrări personalizarea lor într-o măsură mai mare este posibilă dar sunt şanse foarte mari să le strice acest lucru, prin urmare ceea ce cred că le trebuia şi sunt sigur de ceea ce spus, era o mărime mai mică. Mulţi le-ar fi folosit la semnătură cu siguranţă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Nu-mi plac deoarece fiecare mafie respectiv gang are o origine anume, italieni, ruși, mexicani și așa mai departe. Aceste logo-uri nu se potrivesc pentru fiecare-n parte, pentru Vietnamese Boys cred ca ar avea o mică legătură dar în rest nu văd care ar fi aceasta. Dacă făceai ceva separat pentru fiecare cu un logo specific originilor sau a istoriei sale spune eu că ar fi ieșit mai bine. Acest logo mă duce cu gândul la Red Alert, ceva jocuri cu misiuni legate de armată sau alte chesti mai puțin importante. Totuși, merită apreciată munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Woow , felicitari , sunt foarte frumoase.Felicitari! Cel mai bine se potriveste cu Vietnamese Boys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Stema din centru este destul de agresiva, reprezentativ gangurilor, dar le puteai schimba intre ele si miscora totodata. Keep work, ti-au iesit ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Problema este la culoare şi la claritatea acesteia, pe v1 ai făcut culoarea şi stilul cât de cât cu claritate, oricum sunt reuşite şi acestea, felicitări ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn AndReeY Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Cred ca o sa o folosesc si eu pe cea cu Verdant. Te-au iesit foarte bine. Falicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts