No account Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Sper sa va placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Simplu si frumos . Felicitari ! Sper sa mai faci astfel de logo-uri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King ViToCorleone Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Arata chiar bine,simplu,clasis si B-zone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Este frumos incadrata in relief. Mi imi palce. Sunt convins ca vei avea multe lucrari deosebite pe viitor. Felicitari pentru staruinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Acea stemă a B-Zone-ului este cam "turtită" iar în colţul literelor este prea alb în rest este frumos lucrată, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Ti-a iesit destul de bine, putine greseli la decupare, succes pe viitor si felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 Simplu si frumos . Felicitari ! Sper sa mai faci astfel de logo-uri . Arata chiar bine,simplu,clasis si B-zone Este frumos incadrata in relief. Mi imi palce. Sunt convins ca vei avea multe lucrari deosebite pe viitor. Felicitari pentru staruinta! Acea stemă a B-Zone-ului este cam "turtită" iar în colţul literelor este prea alb în rest este frumos lucrată, felicitări. Ti-a iesit destul de bine, putine greseli la decupare, succes pe viitor si felicitari! Multumesc tuturor, voi face pe parcurs mult mai bine . Multumesc pentru aprecieri dar si pentru critici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Bz Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 A iesit frumos, dar stema ( capul ) este cam turtit.... Mai exereasa si mult noroc pe viitor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Nu te pot mintii spundanduti ca este foarte reusit,are destul de multe defecte,cum ar fii pixelii care ii pot numara pe degere,si decupajul. Insa te felicit pentru efortul depus,tine'o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venturas Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Simplu, dar interesant. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 (edited) Arata bine...putin clasic dar pe langa asta...si frumos Felicitari! Edited August 11, 2013 by J o n n Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Acest logo este făcut în stil clasic dar trebuia să îl pixelezi mult mai mult, zici că suntem pe Minecraft, părerea mea. Baftă pe viitor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn AndReeY Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Simplu si frumos . Sper sa mai faci astfel de logo-uri . Asta chiar imi place. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts