Jump to content

[B-Zone TV] GTA V Trailer (Remake in GTA San Andreas)

GTA2Flow
 Share

Recommended Posts

Ai dat-o în bară Kelton cu trailer-ul pentru SA:MP. Mai bine îl lăsai pe Dani să caute regizori buni, dacă nu eşti priceput în domeniu.

ON: Foarte frumos Refresh, puţin întunecat dar foarte bine editat.

Edited by null

Foarte frumos si reusit, felicitari, dar: puteai sa folosesti niste skinuri mai acceptabile sau pe cele din GTA V deoarece au aparut deja la download + un ENB / Timecyc / Colormod putin mai deschis, in rest este foarte frumos.

Felicitari pentru efort!

E genial. Nu îmi vine să cred.

Totul refăcut perfect.În sfârşit un clip făcut calumea.

Bravo , ai talent.

Edited by RazvanB

Foarte frumos si reusit, felicitari, dar: puteai sa folosesti niste skinuri mai acceptabile sau pe cele din GTA V deoarece au aparut deja la download + un ENB / Timecyc / Colormod putin mai deschis, in rest este foarte frumos.

Felicitari pentru efort!

Chiar am vrut sa pun skinurile din GTA V dar nu am gasit. Daca ai vrea sa dai un link de download prin pm , as fi recunoscator :)

Este foarte familiar pentru mine :

Nu iti este rusine sa copiezi cu atata nerusinare un asemenea video?

Asta se numeste nesimtire.

Sa vedem ce spune DaniSteptu

Ce prost poţi fi :), a făcut remake ca toată lumea. Toţi s-au luat după GTA 5 Trailer. Că a imitat câteva faze de la acel video, nu are voie ?

Foarte frumos adica a iesit super..parerea mea nu stiu ce cred ceilalti dar mie imi place foarte mult.. felicitari

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.