Jump to content

B-ZONE Logo Clanuri (suvenir)

Emerado
 Share

Recommended Posts

Bun, salut!

N-am să te mint şi nu spun asta doar pentru că fac parte din respectiva facţiune, dar singura care îmi place şi consider că a ieşit parţial bine, este cea cu Verdant Family.

Am spus parţial bine deoarece logourile respective din faţă nu sunt atrăgătoare, ba mai mult se confundă între ele uşor.

Cât despre restul creaţiilor, nu-mi plac din simplul motiv că nu-mi plac fonturile folosite.

Sper să continui să creezi, astfel progresând.

Felicitări pentru interes!

Foarte reuşite.

Arată chiar foarte bine , e diferit de celălalte.Chiar dacă e simplu tot dă sentimentul acela de complexitate.

Îl ador pe cel de la 69 Pier Mobs.

Fara suparare, iti zic doar parerea mea. Font-urile nu imi plac si acele capete din fata denumirilor nu arata bine nici el, arata pixelat... Cred ca poti mai mult de atat. Bafta la mai bune!

Lucrarile sunt bunicile, se vede ca este la inceput. Fonturile sunt putin pixelate, daca sti la ce ma refer, iar acolo logo-uri nu isi au rostul, in rest e ok. Felicitari pentru munca depusa!

Felicitari peste felicitari si iar felicitari doar pt +1, cat despre lucrari..sunt urate, textul e urat, shape-ul ala in fata nu are nici o legatura cu gang-urile, gradientul e pus urat, fontul la fel e urat. Data viitoare foloseste un sigur tip de font mai simplu, si mai bine alea in fata nu le mai pui.

Topic inchis pt vechime mai mare de 1 saptamana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.