Jump to content

[B-Zone TV] Familia lui Gustavo - Un vis, o speranţă

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Familia lui Gustavo - Un vis, o speranţă

Gen: Dramă

Data: 22.08.2013

Scurta prezentare: Trecând lunile una după alta, Gustavo, ajutat de Bernard, încep să se apropie de finalul căutării lor. După aproape două luni de la dispariţia Giulianei, acesta a părăsit oraşul fără să lase nici măcar un bilet familiei. Totul devine mult prea dramatic şi înfiorător în familia lui Gustavo, asta după ce soţia sa îi dă drept dispăruţi pe amândoi. Acum, Gustavo se află între ciocan şi nicovală, fiind nevoit să se ascundă şi de poliţie pentru a nu atrage atenţia nimănui.

Link:

@, frumos... poate cand ai timp terminam si proiectu' ala pe care-l incepusem.

Nu credeam ca o sa mai continuii dar e bine ca ai revenit.

Oricând, doar am nevoie de actori. Vorbim pe messenger.

Am remarcat faza cand tipul urca in masina, si se uita spre scari si vede fata, mi se pare mie sau da din cap ceva gen *Gustavo nods* ? Sau a fost pura intamplare? A dat din cap ceva gen dezamagit, trist.

Felicitari!

Am remarcat faza cand tipul urca in masina, si se uita spre scari si vede fata, mi se pare mie sau da din cap ceva gen *Gustavo nods* ? Sau a fost pura intamplare? A dat din cap ceva gen dezamagit, trist.

Felicitari!

Tristeţe.

Cred ca sunt multi care n-au inteles mesajul, tocmai ce a zis Shtory voiam sa spun eu, foarte tare faza cu scarile, felicitari!

@, Ti-a iesit bine :D. Ti-am spus cand mai ai nevoie de ajutor dami PM.

Vă mulţumesc amândurora.

Felicitări, ești foarte bun la făcut filme. Îmi plac foarte mult creațiile tale, ține-o tot așa!

O întrebare: pentru a putea filma așa, fără lag, ce trebuie să fie mai bun la un pc? Placa video/procesorul/ramii?

Felicitări, ești foarte bun la făcut filme. Îmi plac foarte mult creațiile tale, ține-o tot așa!

O întrebare: pentru a putea filma așa, fără lag, ce trebuie să fie mai bun la un pc? Placa video/procesorul/ramii?

Cam toate trei...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.