Jump to content

Portofoliu Kalvin

MeekMill nWo
 Share

Recommended Posts

Salut, am decis si eu sa-mi postez lucrarile. Sunt inca un incepator, va astept parerile si sfaturile.

Apocaliptikgirl_Klv2.png avatar_Ghostx_klv.jpgBMW_Avatar.jpg

cosmogirl_text.pngDeejay_Po_RRo_avatar.jpgghost_rider_wallpaper_hd_2.jpg

ghst.pngnicchr.pngnutuavatarsalam.jpgv_1.png

v_2.pngwixxz.pngwiz_kh.pnganonymous_mask.png

kalvin8172013.pngmy_sgn.jpg

Semnaturi :

djkalvinsignbz.png

sign_klv.png

WIZ_SIGN.png

Semnaturile sunt foarte interesante, imi plac foarte mult. Fontul folosit este ok, textul incadrat, efectele puse. Dintre avatare cele mai reusite sa zic asa mi se par cele cu Wiz Khalifa si cele pentru Ghost. Dintre semnaturi cea cu kalvin ti-a iesit misto rau. Felicitari! Lucreazsa tot mai mult deoarece te inveti din ce in ce mai bine. Succes, si mai asteptam lucrari la fel de frumoase, sau chiar mai frumoase de cat acestea.

Sper ca intr-o buna zi sa-mi faci si mie una. Bineinteles daca ai timp si daca doresti.

Paramedics member Jack_D si sub motoul "Soul and Hope for each."

Edited by BTD Jack

Va multumesc pentru pareri . Am revenit in forta cu noi creatii :) :

dishonored_avatar.pngDUBpower_KLV.pnggirlv2edit.pnggirlv3.pngKalv_avat_2.png

Kalv_avat_2.jpgKalv_avat_3.jpgKalv_avat_4.jpgKalv_avat_5.jpgKalv_avat_6.jpg

Kalv_avat_7.jpgKalv_avat_8.jpgKalvin_avat.pngLa_Xu_S_Avatar_v2.pngUntitled_1.pngdaves.png

Semnaturi :

Av_5.jpg

Kalvin_4.jpg

klv_signature_2.jpg

klv_signature_3.jpg

Astept in continuare sfaturi /pareri din partea voastra !

Se poate observa usor ca esti incepator.

Ai grija cu sharpen-ul deoarece este cam over sharpen la unele lucrari, iar despre ele pot spune ca sunt foarte simple , culori nu prea lumina nu este da' nu prea buna , iar la unele este prost dimensionat.

Era sa uit de text incearca sa renunti la el sau daca il mai utilizezi sa nu il mai pui in josul lucrarii sau in colturile acesteia .

Urmareste tutoriale si o sa iti mai maresti "skill-ul" daca tot iti place acest program :)

Am revenit cu cateva lucrari :) ,in ultima vreme am fost cam ocupat .Sper sa va placa :

City1by_Klv.pngcity2kalv.pngDct_KLV.pngDenimavatarby_KALVIN_1.pngDenimavatarby_KALVIN_2.png

doomsdayavatarkalvin.pnggirlavatarkalv.pngHitmanavatar_KLV.pngjack_D.pngkalvinsignxo.png

Newyork3klv.pngparisavatarkalv.pngportredferrarikalvinavatar.pngrobokal.pngsampav.png

sexygirlavaklv2.pngsexygirlavaklv3.pngsexygirlklvava.pngsmokekalavat.pngVeveritaavatar_Klv.png

Am fost rugat de unii dintre colegi sa le fac un logo ,am facut unul dar nu a iesit chiar cum vroiam. Astept pareri si din partea voastra .

F_M_DEPT_2.png

Semnaturi :

ilovedubdog.pngklv_signature_4.jpg

klv_signature_7.jpgsignv1.png

Astept pareri/sfaturi/critici din partea voastra . Daca vreti sa purtati una din lucrarile mele ,va rog spuneti-mi si va las .(doar daca nu o poarta cineva)

Iti plac lucrarile mele ? Atunci ofera-mi un

rep_up.png

Dupa o mica pauza ,am revenit cu noi creatii :) . Aici sunt si cateva mai vechi ,care nu am reusit sa le postez .

anonyavatarkalvin.pngantoniaavatarbykalvin2.pngavakalvinblonde.pngavalovekalvin.pngavatarformy1.pngbuhuhuavatar.png

coffyavakalvin.pngcubes.pngelegantgirl.pngIn_Sa_Ne.pngkkk3.pngny1avatar.png

ny1avatar3.pngroyal.pngroyal2.pngRQYAL3.pngschgirl.pngSchwepp_avatar_Copy.png

sfkalvinavatar.pngSKYLINE.pngSKYLINE2.pngSKYLINE3.pngsweettgirl.pngSUBARUavatar.png

tatoogirl.pngtle.pngtlle.pngtown4.pngtown5.png

Logo-uri :

Conne_R.pngConne_Rv2.png

Fire_Medic_Departament_sign.pnglogo_Rqyal_Copy.png

Logo_RQYAL_girl.pngWelcome_Profile_Insane.png

Astept pareri /sfaturi /critici din partea voastra ! Repet ,daca doriti sa purtati una din creatiile mele ,o puteti face dar spuneti-mi (pentru a nu o purta si altcineva).

Voi reveni cu noi creatii mai frumoase si mult mai complexe !

Se poate observa o diferenta considerabila intre primele lucrari si ultimele insa incearca sa lucrezi mai mult dupa tutoriale, banuiesc ca nu ai idee inca de toate instrumentele din Photoshop. Anyway, pentru un incepator sunt lucrari bune, felicitari si spor la lucru!

Am revenit cu noi avatare :) .In ultima vreme nu prea am mai avut timp ...Sper sa imi fac ,pentru a ma apuca si de niste semnaturi.

audiavakalvin.pngbmw2avakalv.pngbmwavakalvin.pngbmwdenimavatarbykalvin.png

cattttssssava.pngdjuhhavatarkalvin.pngdubbyavakalvin.pngdubstepavatar.png

girl_nature.pnggirl001ava.pnggirl002ava.pnggirl004ava.png

girl023avatarkalvin.pnggirlspiercing.pnggirlwithglassesavatar.pngJCena_avatar_kalvin.png

lamboava_Kalvin2.pnglampionavatarbykalvin.pnglittle_Tiger.pngmodagirlavakalvin.png

MRLover.pngNew_York_Ava.pngvkavklv.pngswimmgirl.png

rapavatar.pngrapp_kzda.pngrappgirlava.pngsexygirltobeach_FS.png

smallpissy.pngsmokee.pngUntitled_1.pngveyroavakalv.png

vwavatar_Kalvin.pngwildbirdavatar.pngzugirl.pngsunnyava.png

Astept pareri /sfaturi din partea voastra . Daca va plac avatarele si le purtati ,sper sa imi acordati si mie un ,,+'' drept multumire :) . Multumesc !

Edited by Kalvin

Nu inteleg care e placerea de a lucra pe avatare , practic nu poti edita nimic la ele , decat surse de lumina si culori. Apuca-te de semnaturi si invata sa incadrezi renderul.Am observat ca in unele lucrari renderul este pixelat , pentru ca tu tragi de el mult.Ia rendere mari si micsoreaza-le !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.