Jump to content

samsung s3 geam spart

Share

Recommended Posts

Acum vreo 2-3 saptamani cautam un telefon si ma batea gandu' sa imi cumpar un S3. M-am uitat la mai multe videoclipuri pe youtube, unde am vazut unul legat de aceasta problema pe care o ai tu. Din cate am inteles din video, dupa ce inlocuiesti ecranul, imaginea nu mai este ca inainte, culorile sunt mai proaste, tot felul de chestii negative. Stiu ca tu ai intrebat de sticla iar eu am vorbit despre ecran, dar nu poti sa schimbi sticla fara sa schimbi si ecranul, sticla se schimba cu tot cu display(asa stiu eu). Deci nu te sfatuiesc.

@@DaniSteptu, si raspunsul dat de Wisler este unul bun. Maine sa postezi si tu o poza cu telefonul si sa spui ce ai decis sa faci, daca nu este prea mare deranjul.

Edited by ASKK1

Depinde, daca e doar sticla sparta atunci se merita sa il cumperi la 750 ron ->

Dar daca e atins si display-ul, nu doar sticla, nu stiu daca merita. Un display nou nu cred ca ar costa doar 99 RON.

Acum vreo 2-3 saptamani cautam un telefon si ma batea gandu' sa imi cumpar un S3. M-am uitat la mai multe videoclipuri pe youtube, unde am vazut unul legat de aceasta problema pe care o ai tu. Din cate am inteles din video, dupa ce inlocuiesti ecranul, imaginea nu mai este ca inainte, culorile sunt mai proaste, tot felul de chestii negative. Stiu ca tu ai intrebat de sticla iar eu am vorbit despre ecran, dar nu poti sa schimbi sticla fara sa schimbi si ecranul, sticla se schimba cu tot cu display(asa stiu eu). Deci nu te sfatuiesc.

Nu stiu. Maine am sa vad la service cum sta treaba.

15.99$ - Ebay

Apăi la ce buni îs românii, îți garantez eu că ți-l schimbă în service, bani să ai. Și pe okazii ț-il schimbă (Inlocuiesc SCHIMB sticla geam display Samsung Galaxy s3 I9300).

Interesant cum faimosul Gorilla Glass 2 nici nu e atât de rezistent, presupunând că nu l-o fi spart intenționat utilizând barosu'.

Văru empty are dreptate, dar... e o diferență de preț, totuși. Jos pălăria pentru funcțiile pe care le deține acest telefon dar să nu uităm că e hidos, ecran imens pentru un telefon, de 4.8 inch, iar materialul lasă de dorit, eu daca aș da atâția bani pe un telefon cu siguranță n-as vrea să țin în mână un plastic. Dar nu te descumpăni, eu sunt htc fanboy.

Nu stiu. Maine am sa vad la service cum sta treaba.

Eu zic sa-l cumperi si sa-l duci la service sa-l repare. Nu este scump. Ai iesi mult mai bine astfel. Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.

Problema rezolvata! Daca mai aveti nelamuriri nu ezitati sa trimiteti un PM unui moderator, iar noi va vom ajuta! Topic Closed!

Edited by Blaze

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.