Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

5 years logo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Incetati cu astfel de posturi.

1. Cei care posteaza sunt obligati sa comenteze lucrarea in minim 2 propozitii. Exemplu de comentariu corect: "Imi place ca ai folosit fontul X si cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnaturii. Totusi, nu mi-a placut cum ai pozitionat acel render langa text. Iti urez succes in continuare!"

Iar vine si oTo cu o creaţie frumoasă. Felicitări oTo. Imi place cum ţi-a ieşit.

Iţi dau + când pot. Spor la mai multe creaţii la fel, dacă nu, chiar mai frumoase.

Este destul de Ok, fonturile... hm nu stiu ce sa zic de ele... putei sa folosesti fontul original la B-zone... e doar un sfat, in rest, e foarte frumos. Keep work!

Imi place mult,felicitari. Ma bucur ca pentru un asa eveniment important s-a gandit cineva sa vina cu un logo.

Imi place ideea.

Foarte reusite in totalitate, chiar ideea cu baloanele e de mare efect, avand in vedere ca da culoare intregului Logo.

Felicitari pentru munca depusa realizandu-le!

În sfârşit un logo aniversar original şi frumos.

Din restul care au postat logo-uri pentru B-Day doar au pus textul 5 Years Together peste ceea ce era deja făcut.

Te felicit , a ieşit superb.

Edited by RazvanB

Incetati cu astfel de posturi.

1. Cei care posteaza sunt obligati sa comenteze lucrarea in minim 2 propozitii. Exemplu de comentariu corect: "Imi place ca ai folosit fontul X si cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnaturii. Totusi, nu mi-a placut cum ai pozitionat acel render langa text. Iti urez succes in continuare!"

Bravo, chiar ți-a ieșit bine lucrarea. Rander, brush, ce-s astea? Îți zic pe limba mea.

Ai făcut bine că ai dat un aspect mai neglijat la acel ''Let's play togethere'', aduce un plus mare lucrării, să nu mai zic de baloane, sunt superbe.

Bravo, chiar ți-a ieșit bine lucrarea. Rander, brush, ce-s astea? Îți zic pe limba mea.

Ai făcut bine că ai dat un aspect mai neglijat la acel ''Let's play togethere'', aduce un plus mare lucrării, să nu mai zic de baloane, sunt superbe.

Render*, macar daca nu stii nu faci post-ul asta doar pentru +1 cum fac restul. Mersi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.