ZEW Yulo Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) Si la ideea lui Royce, in loc de Z un 5. Altu: E putin cam incarcat cu toate artificiile si baloanele alea. Si pentru semnatura daca vrea cineva sa poarte. Edited August 30, 2013 by F4L oTo 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrChase Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Foarte reuşit, +1 din partea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Levyy Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) Este BUN ! GG. Sper sa fie folosit la ceva. Iti dau +1 cand merge. Edited August 29, 2013 by LL Levyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CusacK Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Foarte frumos, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RawNNN Legend Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Foarte reusit. Ai un +1 din partea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Incetati cu astfel de posturi. Cei care posteaza sunt obligati sa comenteze lucrarea in minim 2 propozitii. Exemplu de comentariu corect: "Imi place ca ai folosit fontul X si cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnaturii. Totusi, nu mi-a placut cum ai pozitionat acel render langa text. Iti urez succes in continuare!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Iar vine si oTo cu o creaţie frumoasă. Felicitări oTo. Imi place cum ţi-a ieşit. Iţi dau + când pot. Spor la mai multe creaţii la fel, dacă nu, chiar mai frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 In mare parte imi place dar parca e prea simplu acel font ''b-zone''...In schimb imi place foarte mult cu ai pus acele baloane. Bafta in cintiunare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Este destul de Ok, fonturile... hm nu stiu ce sa zic de ele... putei sa folosesti fontul original la B-zone... e doar un sfat, in rest, e foarte frumos. Keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 O creatiue destul de buna, fonturile sunt ok, culorile sunt ok, balonasele sunt ok, felicitari pentru munca depusa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Imi place mult,felicitari. Ma bucur ca pentru un asa eveniment important s-a gandit cineva sa vina cu un logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LS WhixY Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Foarte foarte frumos, felicitari! +1 din partea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Bravo!IMi place cum ai scris acolo 5 years!Bafta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A u r a s Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 E o lucrare reusita! Imi place cum ai aranjat acele baloane si cum ai scris ,,5 years''. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Imi place ideea. Foarte reusite in totalitate, chiar ideea cu baloanele e de mare efect, avand in vedere ca da culoare intregului Logo. Felicitari pentru munca depusa realizandu-le! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 (edited) În sfârşit un logo aniversar original şi frumos. Din restul care au postat logo-uri pentru B-Day doar au pus textul 5 Years Together peste ceea ce era deja făcut. Te felicit , a ieşit superb. Edited August 30, 2013 by RazvanB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doddy Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Foarte frumoasa, tu chiar te pricepi in ceea ce faci !! Ai un mic + Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K Y L I N E Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Incetati cu astfel de posturi. Cei care posteaza sunt obligati sa comenteze lucrarea in minim 2 propozitii. Exemplu de comentariu corect: "Imi place ca ai folosit fontul X si cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnaturii. Totusi, nu mi-a placut cum ai pozitionat acel render langa text. Iti urez succes in continuare!" Bravo, chiar ți-a ieșit bine lucrarea. Rander, brush, ce-s astea? Îți zic pe limba mea. Ai făcut bine că ai dat un aspect mai neglijat la acel ''Let's play togethere'', aduce un plus mare lucrării, să nu mai zic de baloane, sunt superbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alves Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Dupa parerea mea ti-a iesit prea bine , chiar nu ma asteptam. Felicitari pentru efort Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuards Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Un Logo cu adevarat frumos ! Felicitari pentru munca depusa... ai + 1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 Bravo, chiar ți-a ieșit bine lucrarea. Rander, brush, ce-s astea? Îți zic pe limba mea. Ai făcut bine că ai dat un aspect mai neglijat la acel ''Let's play togethere'', aduce un plus mare lucrării, să nu mai zic de baloane, sunt superbe. Render*, macar daca nu stii nu faci post-ul asta doar pentru +1 cum fac restul. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Stefann Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Ți-a ieșit foarte frumos, chiar îmi place! O să-l pun la semnătură, succes în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipRemus Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Cel mai frumos logo pe care l-am vazut pana acum, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 @@F4L oTo, Iti dau si eu o idee. Fa ceva asa: Oricum mie nu prea-mi place.. mai ales textu' de jos chiar nu-mi place deloc, da' incearca sa faci si asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 @@F4L oTo, Iti dau si eu o idee. Fa ceva asa: Oricum mie nu prea-mi place.. mai ales textu' de jos chiar nu-mi place deloc, da' incearca sa faci si asa. Ai fost designer, descurca-te. Fa si tu, jm3ch3r3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts