Jump to content

5 years logo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

@@F4L oTo,

I3 frUm0$ d@ nU Pr3@ !

Bravo ma, ai facut si tu ceva util pentru comunitate...

Dar totusi.. Alb? Alta culoare la reducere nu gaseai?

Ti-l editez eu si poate o sa iti placa mai mult. Ti-l dau diseara.

Hai P@ !

@@F4L oTo,

I3 frUm0$ d@ nU Pr3@ !

Bravo ma, ai facut si tu ceva util pentru comunitate...

Dar totusi.. Alb? Alta culoare la reducere nu gaseai?

Ti-l editez eu si poate o sa iti placa mai mult. Ti-l dau diseara.

Hai P@ !

Editeaza-l sa vad, am incercat si alte culori da nu mi-au placut.

@@F4L oTo, ti-am dat eu un font super, dar nu arata bine la orice lucrare :| Dupa parerea mea, arata nasol tare fontul aici, fara suparare. Nah, gusturile nu se discuta, dar mie nu imi place. Puteai incerca alte combinatii.

Aveam fontul batrane doar ca nu-l foloseam :))

E logo doar pentru o zii. Fa-l normal cum este logo'ul actual numai ca in loc de B-ZONE scrie 5-YEARS cu aceleasi litere. Vezi ce-ti iese.

incearca sa adaugi si o explozie de artificie.

E logo doar pentru o zii. Fa-l normal cum este logo'ul actual numai ca in loc de B-ZONE scrie 5-YEARS cu aceleasi litere. Vezi ce-ti iese.

incearca sa adaugi si o explozie de artificie.

Nu te-ai saturat de ala actual? Eu da, nu-l fac pe ala actual ca deja e prea banal, nici asta nu prea mi-a iesit dar nici pe ala nu mai scriu 5 years ca deja s-a invechit schema :))

5-ul din font arata ca un Z intors , ceea ce per total arata foarte bine.

Imi place ca imaginile iti ofera o anumita dinamicitate si nu te plictisesti atunci cand te uiti la una , cauti si te uiti printre detalii.

Frumoase creatii , happy new year.

Cum era de asteptat, o creatie excelenta din toate punctele de vedere ! oTo , chiar asteptam o creatie de-a ta, ai talent in ceea ce faci si iti urez mult succes ! Felicitari , ai un + de la mine !

Frate... slab, foarte slab.

Sa o luam de la inceput... n-ai sters bine coroana de pe palaria capului, si 5-ul se suprapune cu aceasta... ai tras putin de ea cred si ai facut-o low-quality.

Textul este ales foarte prost, Z-ul zici ca este 2, iar ce ai facut din acel O strica tot ce ar mai fi avut de stricat.

Efectul de pe text este dragut, un fel de glass, doar ca nu este destul de puternic.

Baloanele anniversary nu isi au locul acolo si nici intr-un caz nu le pui cu clipping mask acolo.

Textul de jos ,,Lets ...'' este in primul rand gresit, se scrie ,,Let's'', inteleg ca poate fontul ti-a impus problema, dar ai fi putut sa stergi tu singur o parte mica de acolo si sa se vada ca un apostrof.

In schimb, acelui text nu i-ai facut nimic. Fonturile astea le poti sterge, nici cei mai slabi amatori nu cred ca ar trebui sa le foloseasca, apai tu.

In plus, nu stiu de ce le lucrezi asa mari, intotdeauna ce-i mai mic e mai dragut.

Cel cu caracterul si cainele... presupun ca stii ca este mult mai slab decat primul, este o lucrare pe care ar face-o doar un incepator, nimic nu este bun acolo, absolut nimic.

Stii ca relatia noastra de prietenie este una foarte buna si apropiata, nu lasa aceste critici constructive sa intervina intre ea.

Tot ce ti-am spus mai sus vreau sa te ajute sa iti construiesti un stil mai propriu si mai ,,modern''. pwp

Frate... slab, foarte slab.

Sa o luam de la inceput... n-ai sters bine coroana de pe palaria capului, si 5-ul se suprapune cu aceasta... ai tras putin de ea cred si ai facut-o low-quality.

Textul este ales foarte prost, Z-ul zici ca este 2, iar ce ai facut din acel O strica tot ce ar mai fi avut de stricat.

Efectul de pe text este dragut, un fel de glass, doar ca nu este destul de puternic.

Baloanele anniversary nu isi au locul acolo si nici intr-un caz nu le pui cu clipping mask acolo.

Textul de jos ,,Lets ...'' este in primul rand gresit, se scrie ,,Let's'', inteleg ca poate fontul ti-a impus problema, dar ai fi putut sa stergi tu singur o parte mica de acolo si sa se vada ca un apostrof.

In schimb, acelui text nu i-ai facut nimic. Fonturile astea le poti sterge, nici cei mai slabi amatori nu cred ca ar trebui sa le foloseasca, apai tu.

In plus, nu stiu de ce le lucrezi asa mari, intotdeauna ce-i mai mic e mai dragut.

Cel cu caracterul si cainele... presupun ca stii ca este mult mai slab decat primul, este o lucrare pe care ar face-o doar un incepator, nimic nu este bun acolo, absolut nimic.

Stii ca relatia noastra de prietenie este una foarte buna si apropiata, nu lasa aceste critici constructive sa intervina intre ea.

Tot ce ti-am spus mai sus vreau sa te ajute sa iti construiesti un stil mai propriu si mai ,,modern''. pwp

Ba frate tu te plictisesti? Cand nu o sa am ce face o sa citesc toata povestea aia de Petre Ispirescu de acolo, pana atunci te pwp designeru TC.

Am citit o parte, au fost facute la o rezolutie de 2000x2000 pt altceva da oricum site-urile de upload nu accepta asa mari si am redus cat am putut, iti zic eu altadata acu n-am chef de tine,pa.

Edited by F4L oTo

Semnătura este cea mai reușită, la fel și primele 2 lucrări sunt ok, însă cea cu mafiotul și câinele sunt puțin cam împopoțonate. Sincer, mie imi plac mult, felicitări pentru munca depusă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.