RobsoN Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Foarte tare,felicitari,frumos integrate baloanele in text AI un + de-la mine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyAir Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 @@F4L oTo, I3 frUm0$ d@ nU Pr3@ ! Bravo ma, ai facut si tu ceva util pentru comunitate... Dar totusi.. Alb? Alta culoare la reducere nu gaseai? Ti-l editez eu si poate o sa iti placa mai mult. Ti-l dau diseara. Hai P@ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 @@F4L oTo, I3 frUm0$ d@ nU Pr3@ ! Bravo ma, ai facut si tu ceva util pentru comunitate... Dar totusi.. Alb? Alta culoare la reducere nu gaseai? Ti-l editez eu si poate o sa iti placa mai mult. Ti-l dau diseara. Hai P@ ! Editeaza-l sa vad, am incercat si alte culori da nu mi-au placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuBB Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Imi plac creatiile, imi place fontul, imi plac baloanele, imi place totul. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 @@F4L oTo, ti-am dat eu un font super, dar nu arata bine la orice lucrare Dupa parerea mea, arata nasol tare fontul aici, fara suparare. Nah, gusturile nu se discuta, dar mie nu imi place. Puteai incerca alte combinatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyga Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Imi place mult,felicitari. Ma bucur ca pentru un asa eveniment important s-a gandit cineva sa vina cu un logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 @@F4L oTo, ti-am dat eu un font super, dar nu arata bine la orice lucrare Dupa parerea mea, arata nasol tare fontul aici, fara suparare. Nah, gusturile nu se discuta, dar mie nu imi place. Puteai incerca alte combinatii. Aveam fontul batrane doar ca nu-l foloseam Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oantzah Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 E logo doar pentru o zii. Fa-l normal cum este logo'ul actual numai ca in loc de B-ZONE scrie 5-YEARS cu aceleasi litere. Vezi ce-ti iese. incearca sa adaugi si o explozie de artificie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 E logo doar pentru o zii. Fa-l normal cum este logo'ul actual numai ca in loc de B-ZONE scrie 5-YEARS cu aceleasi litere. Vezi ce-ti iese. incearca sa adaugi si o explozie de artificie. Nu te-ai saturat de ala actual? Eu da, nu-l fac pe ala actual ca deja e prea banal, nici asta nu prea mi-a iesit dar nici pe ala nu mai scriu 5 years ca deja s-a invechit schema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 A iesit bine. Imi place in special ideea cu 5 / Z si palaria cu 5. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 Ham mai adaugat unu' Asta-i cam incarcat de toate baloanele si artificiile alea, da na, asa tre sa fie la aniversare cat mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oantzah Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 sau sa pui in loc de let's play together, 5 years together Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic xD Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Foarte frumos! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Ultimul adaugat e prefect.Imi place ca ai pastrat idea cu balonasele si ca ai schimbat fontul. Bafta in continuare, imi plac creatiile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Avicii Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 5-ul din font arata ca un Z intors , ceea ce per total arata foarte bine. Imi place ca imaginile iti ofera o anumita dinamicitate si nu te plictisesti atunci cand te uiti la una , cauti si te uiti printre detalii. Frumoase creatii , happy new year. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeRR Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Cum era de asteptat, o creatie excelenta din toate punctele de vedere ! oTo , chiar asteptam o creatie de-a ta, ai talent in ceea ce faci si iti urez mult succes ! Felicitari , ai un + de la mine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Frate... slab, foarte slab. Sa o luam de la inceput... n-ai sters bine coroana de pe palaria capului, si 5-ul se suprapune cu aceasta... ai tras putin de ea cred si ai facut-o low-quality. Textul este ales foarte prost, Z-ul zici ca este 2, iar ce ai facut din acel O strica tot ce ar mai fi avut de stricat. Efectul de pe text este dragut, un fel de glass, doar ca nu este destul de puternic. Baloanele anniversary nu isi au locul acolo si nici intr-un caz nu le pui cu clipping mask acolo. Textul de jos ,,Lets ...'' este in primul rand gresit, se scrie ,,Let's'', inteleg ca poate fontul ti-a impus problema, dar ai fi putut sa stergi tu singur o parte mica de acolo si sa se vada ca un apostrof. In schimb, acelui text nu i-ai facut nimic. Fonturile astea le poti sterge, nici cei mai slabi amatori nu cred ca ar trebui sa le foloseasca, apai tu. In plus, nu stiu de ce le lucrezi asa mari, intotdeauna ce-i mai mic e mai dragut. Cel cu caracterul si cainele... presupun ca stii ca este mult mai slab decat primul, este o lucrare pe care ar face-o doar un incepator, nimic nu este bun acolo, absolut nimic. Stii ca relatia noastra de prietenie este una foarte buna si apropiata, nu lasa aceste critici constructive sa intervina intre ea. Tot ce ti-am spus mai sus vreau sa te ajute sa iti construiesti un stil mai propriu si mai ,,modern''. pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 (edited) Frate... slab, foarte slab. Sa o luam de la inceput... n-ai sters bine coroana de pe palaria capului, si 5-ul se suprapune cu aceasta... ai tras putin de ea cred si ai facut-o low-quality. Textul este ales foarte prost, Z-ul zici ca este 2, iar ce ai facut din acel O strica tot ce ar mai fi avut de stricat. Efectul de pe text este dragut, un fel de glass, doar ca nu este destul de puternic. Baloanele anniversary nu isi au locul acolo si nici intr-un caz nu le pui cu clipping mask acolo. Textul de jos ,,Lets ...'' este in primul rand gresit, se scrie ,,Let's'', inteleg ca poate fontul ti-a impus problema, dar ai fi putut sa stergi tu singur o parte mica de acolo si sa se vada ca un apostrof. In schimb, acelui text nu i-ai facut nimic. Fonturile astea le poti sterge, nici cei mai slabi amatori nu cred ca ar trebui sa le foloseasca, apai tu. In plus, nu stiu de ce le lucrezi asa mari, intotdeauna ce-i mai mic e mai dragut. Cel cu caracterul si cainele... presupun ca stii ca este mult mai slab decat primul, este o lucrare pe care ar face-o doar un incepator, nimic nu este bun acolo, absolut nimic. Stii ca relatia noastra de prietenie este una foarte buna si apropiata, nu lasa aceste critici constructive sa intervina intre ea. Tot ce ti-am spus mai sus vreau sa te ajute sa iti construiesti un stil mai propriu si mai ,,modern''. pwp Ba frate tu te plictisesti? Cand nu o sa am ce face o sa citesc toata povestea aia de Petre Ispirescu de acolo, pana atunci te pwp designeru TC. Am citit o parte, au fost facute la o rezolutie de 2000x2000 pt altceva da oricum site-urile de upload nu accepta asa mari si am redus cat am putut, iti zic eu altadata acu n-am chef de tine,pa. Edited August 31, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Sunt destul de reușite, deși nu "mă dau pe spate". Cel cu câinele nu este chiar așa reușit, cel puțin, artificiile alea strică tot. Oricum, mult succes în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Textul este foarte bine integrat, logo-urile nu sunt incarcate, doar sunt 5 ani, nu? Imi plac culorile folosite, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Semnătura este cea mai reușită, la fel și primele 2 lucrări sunt ok, însă cea cu mafiotul și câinele sunt puțin cam împopoțonate. Sincer, mie imi plac mult, felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Cu succes aceste logo-uri . Dar parcă sunt prea colorate, era frumos şi ceva profesional. Dar îţi răsplătim munca ta şi timpul pierdut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djteolik ZEW Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Frumoase sunt amandoua, dar putin, putin e mai frumos logoul cu 5 in loc de Z. O singura problema are primul logo, unde nu se vede apostroful de la '' Let's play ''. Oricum, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Sunt foarte reusite, ai stiut sa scoti in evidenta toate luminile si toate efectele, bravo, succes mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Felicitări pentru munca dupusă. A fost aleasă o lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts