Jump to content

Prezentare - Kanyon

Kanyon
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Kanyon
  • Prenume: Emil
  • Varsta: 18
  • Locatia: Slatina
  • Ocupatie: Bac-ul
  • Jocul(rile) preferat(e): SA-MP, LoL, NFS, MW 3, Battlefield 3.
  • Hobby-urile tale: Nu am nimic special de facut, imi place sa ma distrez, sa discut cu oamenii ce au cultura, sa pierd timpul pe afara cu prietenii si sa joc jocuri online.
  • Interese: As dori ca pe viitor sa dau la Drept.
  • O descriere despre tine: Salut, ma numesc Emil, locuiesc in Slatina, imi place sa joc jocuri online, sa stau pe afara cu prietenii. Cand imi propun unele lucruri le duc pana la capat. Imi place sa traiesc viata la intensitate maxima, sa profit de fiecare zi a ei alaturi de prieteni si de familie. Am mai jucat San Andreas Multi Player pe servere internationale, de Roleplay, servere care imita cu adevarat viata reala, Am o experienta de 6 ani de SA-MP si 2 de Multi Theft Auto.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am niste prieteni care joaca aici si m-au chemat si pe mine stiind ca sunt familiarizat cu acest mod de joc.
  • Alte precizari?: Va urez ult succes, apreciez munca pe care o dupuneti zi de zi si faptul ca ati ajuns la 1000/1000, mult succes in continuare !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.