Jump to content

[B-Zone TV] Dani + Blade... "Global war"!

MrKira
 Share

Recommended Posts

Era o versiune de film ceva mai reusita decat aceasta in care Bobo afla ca banii de donatii au disparut, etc =))

Dar nici aceasta nu-i rea, felicitari!

Edited by aDaTa2

Era o versiune de film ceva mai reusita decat aceasta in care Bobo afla ca banii de donatii au disparut, etc =))

Dar nici aceasta nu-i rea, felicitari!

Mai reuşită? Poate replicile. Vizionează din nou filmul şi spune-mi care este diferenţa dintre versiunea făcută de Gang_Mihai şi versiunea mea. Nu ţi se pare că al meu este făcut pe SA:MP..? În fine

Ai mai luat odata warn si suspend pentru clipul asta.

Ai rezolvat problema pana la urma de l-ai postat iara sau te mai risti la cateva zile de suspend? :))

Am rezolvat, că na... este B-Day! Este ca iertarea păcatelor. xD

Destul de haios, data viitoare incearca sa nu mai folosesti x16 biti deoarece se vede ingrozitor chiar daca e pe High Quality. :)

Este pe x32 biti laptopul... am avut nişte probleme cu jocul atunci, de aceea se vede aşa întunecat şi pătat, ca să nu spun altfel.

Ai dat gresit Quote cred.

Am zis ca`mi place,ce nu ajunge?..aa da +1 nob :)

Păi din felul din care ai spus-o nuubulet xD părea că nici măcar nu te-ai uitat la film. Mersi totuşi pentru apreciere!

Tare :))), prima data credeam ca Kelton e Hitler :))

Felicitari pentru munca depusa;).

Este a doua oară când postezi, dar apreciez faptul că te-ai uitat de două ori la film şi îmi pare bine că îţi place. :)

Genial. Filmele tale devin din ce în ce mai bune. Nu încetezi să mă surprinzi.

Ai filmat genial , replicile geniale.

Tot respectul meu , la cât mai multe filme. + de la mine

Edited by MosneguTzz

Foarte reusit video-ul. Dar era si mai frumos in High Qualiti, cum a spus picone. Felicitari pentru munca depusa.

Este în high quality, este şi HD 1080p, uitaţi-vă mai bine. Problema culorilor a fost de la skinuri şi de la SA:MP, nu am avut ce face. Mulţumesc pentru aprecieri!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.