Jump to content

CODATI !!! VREM SA LUATI O DECIZIE ! ! ! :|:|:|

Nitemare

Recommended Posts

VREM SA JUKM LINISTITI ! ! ! VREM UN ADMIN ONLINE DUPA 02:00 - 03:00 !!! NU SA FIE PE SERVER AFK !!! NU NE AJUTATI !!!

VA RUGAM FOARTE MULT !!! LUATI O DECIZIE...!!! E FOARTE IMPORTANT PT NOI !!! DAK VRETI SA NE INTELEGETI !!!

Poze COdati !!! Rup dupa orele 2-3 ... :

1. http://www.img.b-zone.ro/images/h477h7sgqwjhp82en86s.png

2. http://www.img.b-zone.ro/images/63d4f4gnabvyuh5ebsj.png

3. http://www.img.b-zone.ro/images/dueh4c482dp13sdn1vrl.png

4. http://www.img.b-zone.ro/images/yjbn23676os4atkma7ex.png

5. http://www.img.b-zone.ro/images/lc0qe6h9qqawkgfpn6kk.png

6. http://www.img.b-zone.ro/images/ao0l3gpwxutxdyg57zm0.png

7. http://www.img.b-zone.ro/images/k4aem70eqr0cxktthh0o.png

VA RUGAM ... AVEM SI NOI O MICA PROPUNERE: CEI MAI ACTIVI PLAYERI DUPA ORELE 2-3...sunt :

1. RzR_marius ( membru Paterno, rank 5 )

2. Razvan ( lider Cuneo )

INCA ODATA VA CEREM AJUTORUL... SA NE PUTEM JUK SI NOI IN LINISTE :|, SA NU MAI FIM OMORATI , K NU NE AJUTA Mastertrap, Gabb, Kaiac ... k stau NON-STOP...si sunt AFK. NU REZOLVAM NIMIC... VA RUGAM

Cu Stima si REspect, Mercury [-o<:)

" postat by Mercury... am probleme la contul meu :))) uitat parola :))) srry :|

au fost mai devreme banati de mine :),nu prea e nimic de facut se pare ca sunt unii pustani fara viitor care nu au ce face,nu poate sta nimeni toata noaptea,dupa 2-3 cum ai zis tu,pentru ca toata lumea are scoala,iar mastertrap,gabb si kaiac nu stau afk non-stop,vrei sa stea cu ochii lipiti de pc toata noaptea?ce viata e asta?ganditi-va si voi inainte sa faceti un post,luati in considerare anumite chestii totusi.

Sti care este problema cea grava?De multe ori am vazut pe server pe Cocaine,Spawn,Kaiac care tot timpul sunt AFK!Dimineata AFK,dupa masa AFK,noaptea AFK..Ce e asta?

Cum am mai spus,atat vad dimineata: Cocaine,Spawn,Kaiac (Away From Keyboard)

NU de voi zic ... LA MODUL GENERAL...cum suntem in vacanta acum..eu vreau sa joc....rzr vrea sa joace..razvan la fel si multi altii.... vrem sa avem un joc linistit... Unii pot sta.. altii nu... NU CONDAMN pe NIMENI.. DOAMNE FERESTE... AVETI DREPTUL VOSTRU...NU VA OBLIGA NIMENI SA STATI PT NOI...

DAR SA FIE ! DINTRE CEI MAI ACTIVI>>> ( de preferat, pe cei care i-am precizat )...

Ai banat 2...au fost in total 4-5... 2 dintre ei..d lvl 1 erau IN PD... ( se aude k, contul lui ionuc_bledea a fost spart )

Va RUGAM... DAK NE PUTETI AJUTA INTR-uN FEL... PRIN AI ACORDA SANSA UNUI JUCATOR ACTIV, DREPTUL LA UN AMARAT DE ADM DE LVL 1.

FIECARE FACE CE VREA CU VIATA LUI...NU E OBLIGAT SA STEA DUPA NOI...

... DAR 1 din cei activi ... eu zic...parerea mea...sa VA GANDITI SI SPRE BINELE NOSTRU ... sa DECIDETI...SA se VOTEZE DE CATRE CEILALTI PLAYERI... k 1 din cei 2 sa primeasca admin. . .!

Sti care este problema cea grava?De multe ori am vazut pe server pe Cocaine,Spawn,Kaiac care tot timpul sunt AFK!Dimineata AFK,dupa masa AFK,noaptea AFK..Ce e asta?

Cum am mai spus,atat vad dimineata: Cocaine,Spawn,Kaiac (Away From Keyboard)

qazdawn incearca sa te gandesti si sa analizezi anumite lucruri astfel incat sa numai postezi prostii

aici are dreptate... NU este nici o prostie ! am avut ss, cu Gabb zero patru cand este pe /sleep de 9 ore ! Dar, Nu stiu cum, sau ce faceti voi...stati afk dar nu apareti la /afklist. In acest moment: Luni 30/11/2009/ ora 04:05 este Mastertrap afk...nu apare nici la afklist...pana la app 03.:30 ai fost si tu AFK ! ai intrat si ai vazut acele /reporturi si le-ai dat ban ! Sa Fim Seriosi !

DAR ACEST TOPIC NU ESTE FACUT PT A NE CERTA...NU MAI CONTEAZA ACUM...

TOTUL ESTE SI VREAU SA NE INTELEGETI SI PE NOI... K NE TREBUIE UN PLAYER ( fie ADMIN ) dintre cei activi si precizati de mine CARE POT SI VOR SA STEA PANA TARZIU...

INK OdATA..REPED...nu vreau a ne certa...VA CEREM DECAT AJUTORUL...pT a putea juk in LINISTE ! App mai MEREU dupa 02. 03 se gaseste cate 1 cu un minigun, un argheu sau ce altceva mai baga... :|

VA ROG SA LUATI O MASURA...BUNA pt VOI SI IN ACELASI TIMP SI PT NOI :|

Piticul are dreptate.

Nu suntem roboti sa stam 24/24 la calculator ca sa aparam de codati

Nitema: iti dai seama ca gabb a mai iesit si pe afara, si oricine are dreptul sa iasa din casa, daca tu esti tinut in lanturi la calculator asta inseamna ca trebuie sa fim si noi?

deaia sunt mai multi admini. eu piticul, cocaine, spawn etc... pentru mai multa liniste, mai iasa unu afara sta celallt de paza, dar omule nu putem sta 24/24 la calculator pt un joc ca sa va protejam pe voi

si noi tre sa ne odihnim si sa ne distram.

De ce am sta ? Ca sa ne faca unii din voi obsedati de level si calculator nu ?

Si oricum ... noi nu suntem roboti , si inca ceva : Razvan si rzr_marius stau doar in weekend pana la 4-5 deci nu stau si in timpul scolii.

2 la mana. : rzr_marius ca sa obtina adminu , trebuie sa invete sa fie mai serios , sa nu mai injure / jigneasca atata , il inteleg ca are nervi , dar te abtii. Cand va enerveaza unu , injurati-l cu voce tare , ce naiba , nu mai scrieti pe chat. Sunteti poeti ca sa va exprimati sentimentele in scris ? :))

Nitemare ia gandeste-te tu umpic daca ai avea admin ai sta 24/24 pe server ca sa nu intre codati? Raspuns: nu cred deoarece peste 90% suntem la scoala /liceu asa ca totusi mai invatam si noi cate umpic si trebuie sa si dormim ca dimineata ne trezim sa mergem la "inchisoare" cum zic unii

Ce te legi tu de admini care stau afk ce si ei au acest drept ca si jucatorii normali. Daca te gandesti bine admini sunt niste jucatori normali care au ceva mai deosebit decat ceilalti jucatori adica ei pot sa dea ban si kick warn etc.

Asa ca ia incearca tu sa vezi daca poti sta 24/24 on

Ba piticule...1 la mana : invata sa scrii corect. 2. shurubele nu am zis de tine...am zis ca ar fi corect sa primeasca un player mai activ decat voi. Dak citeai mai atent poate intelegeai...da in FINE. VOI VA OCUPATI DE SRV...E TRB VOASTRA... O SA AJUNGETI SEARA SA NU MAI AVETI UN PLAYER...

V-am VORBIT FRUMOS...MA LUATI LA MISTO... SE VEDE CAT DE MULT VA INTERESATI VOI DE SERVER...

CUM A ZIS SI "qazdawn" STATI NUMAI AFK... PENTRU LEVEL SI ATAT

NAM ZIS SA STATI SA NE PAZITI PE NOI.... DAR NICI SA CITITI NU STITI INK...

IN FINE.... NAI CU CINE SA TE INTELEGI ........

DOAR TRAIM IN ROMANIA :X

Va-am lasat...BAFTA IN CONTINUARE >...<

Omule ti s-a zis frumos.Cand dracu vrei tu oameni activi?Toti avem teze,teste,acus vine Craciunul,mergem pe la bunici..Stai tu frate pe srv 24/24 sa te vad daca poti.

Va treziti toti copchiii si veniti voi pe srv mari smecheri si le ziceti la admini sa fie activi.Oamenii au trb omule.Dimineata mergem la scoala/liceu si trebuie sa ne odihnim.Daca tu nu ai o treaba cu scoala nu e vina mea.

Oricum tu o sa ai de pierdut daca stai 24/24.Ai sa ajungi dependent de PC si mai incolo ai sa ajungi sa faci crime ca in sa:mp.Au fost multe cazuri.Uite ca dau si un ex:

A dat la stiri acu un an un copchil de 14 ani disperat de spider-man.Acesta s-a aruncat de la fereastra in speranta ca "va zbura" si a murit

Asa vei ajunge si tu

Ba piticule...1 la mana : invata sa scrii corect. 2. shurubele nu am zis de tine...am zis ca ar fi corect sa primeasca un player mai activ decat voi. Dak citeai mai atent poate intelegeai...da in FINE. VOI VA OCUPATI DE SRV...E TRB VOASTRA... O SA AJUNGETI SEARA SA NU MAI AVETI UN PLAYER...

V-am VORBIT FRUMOS...MA LUATI LA MISTO... SE VEDE CAT DE MULT VA INTERESATI VOI DE SERVER...

CUM A ZIS SI "qazdawn" STATI NUMAI AFK... PENTRU LEVEL SI ATAT

NAM ZIS SA STATI SA NE PAZITI PE NOI.... DAR NICI SA CITITI NU STITI INK...

IN FINE.... NAI CU CINE SA TE INTELEGI ........

DOAR TRAIM IN ROMANIA :X

Va-am lasat...BAFTA IN CONTINUARE >...<

Tie ti se pare usor sa fii admin eh ? Daca ar fi dupa tine , ai fi 24/7 on nu ? Nu cred , voi aveti generala , liceu etc. fiind la facultate am cursuri / seminarii deobicei de la 10 pana la 6 , dupa care merg la o cafea sau un suc :) pt relaxare. Acus intru in sesiune , sa vezi atunci distractie, nu e usor cand ai 14 cursuri la o materie , 5 pagini (cel putin ) / curs + seminarii la care se da colocviu ( un fel de test pt a intra in examen ). Fiecare face cat poate , toti suntem activi , toti ne facem treaba mai mult sau mai putin in functie de timpul disponibil.

sugestie pentru RazR:

sa bage la autokicker/banner sa ii baneze pe cei ce au minigun, flame trower (lansator de flacari), rocket launcher (lansator de rachete) si sa vedeti auto-bannuri unu peste altul :))

a si o alta sugestie sa ii dati un nume la autokicker-ul/banner-ul vostru de exemplu HAX-ExTerminator sau ceva de genu sa nu iasa in evidenta

Trebuie un Admin ca sa stea 24 / 24 ... dar tu ce crezi ma..ca sunt roboti ??? :))))

Si in clipa asta..ori cat de multi admini sunt pe server.... tot este 1 cu cod... te asigur 100%

Mai activ decat noi ? Frate , nu este de ajuns ca-mi pierd toata ziua pe server nu ? Vrei sa stau si eu noaptea ... fii serios.

Pe noi nu ne plateste nimeni pt orele pierdute pe samp. ( in sensu ca stam prea mult )

-sincer asta cred ca e un mod de a cere admin!!!

-admini nu pot sta 24/24 online sa baneze codati

-au si ei viata lor in care nu cred ca consta in gta tot timpul

-exista un AdmBot care baneaza

-Ce decizie vrei sa ia ?

sa iti dea tie admin?

*bitzule ai baut rece...nu vreau yo admin...doamne fereste

*Gabb zero patru : "mai activ decat voi " frate esti online pe srv..da in acelasi timp si AFK...nu numai tu. DACA CITEAI CU ATENTIE POATE K INTELEGEAI... AI DREPTATE..cu ORELE SI STATUL PE SRV....DAR STAI MULT SI PT NIMIC...AFK . Te MAI mira faptul cum de ai cel mai mare lvl ? 32 ! AFK NON-STOP !

frate asta e un mod de a cere admin sigur dar as avea o propunere cati admini sunt in total? misepareca sunt vre 13 admini nu stiu sigur sa isi fac aun program sa se intalneasca si sa stabileasca auzi in seara asta de la 1 la 2 jumate sta cocaine,dela 2-jumate la 4 sta piticul si tot asa sa isi faca un pic program ca(cred eu)pentru o ora sau o ora jumate nu dorm in banca la scoala stiu cum e sa fii admin am fost admin pe un al server si toti se luau de mine ca de ce nu stai non stop si nush ce dar asta e frate oamenii nu sunt roboti sa stea numai la pc au si eu nevoie de aer curat

MA FRATE NU MAI POSTATI AIUREA...CITITI DE LA INCEPUT SI POATE INTELEGETI.... DAK NU...LASAti-va ! ! ! NU CONDAMN PE NIMENI...SA STEA 24/24...nici yo nu stau...dar iti garantez k pana la 2-3 maxim yo sunt pe fiecare seara ! NU AM 10 ANI CUM SPUN ALTI...MA DOARE UNDEVA...AM 17 SUNT CLASA a11a...STIU CUM E... NU ZIC DE NIMENI NICiC... SUNT ON...MULTI ON...DAR AFK !!! AFK !!!! + k aseara erau 2 : spawn si mastertrap : AU FOST AFK..pe la 3-4 o intrat spawn si banara 2 codati...!!!

NU MAI POSTATI AIUREA K VZRETI VOI : dal de : " post aiurea" " stai u 24/24" ... ... ...

Nitemare , am cel mai mare level fiindca am lasat afk in fiecare noapte si se faceau 10 rp in fiecare noapte , ziua nu stau deloc , absolut deloc afk , decat atunci cand sunt plecat la scoala 7:30 - 14:00 . De cateva zile incoace nu mai stau chiar deoc afk , nici macar noaptea. Joc de la 8:00-23:00 . Dupa ora 14:00 fii sigur ca nu sunt afk , nu stiu ce vorbesti tu acolo AFK NON-STOP auzi , nu cred ca m-ai verificat tu pe mine daca-s afk sau nu.

Iar in weekend joc toata ziua , in loc sa fac altceva. Oare asta nu e timp pierdut ?

Nitemare , a fi admin e o munca grea , nu asa usoara cum probabil crezi tu , si nu cred ca ai sta 24/24 pe server , asa cum ne critici pe noi ca nu suntem acitvi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.