MXHIGH Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) Salutare tuturor. Am decis sa creez acest topic si sa va arat cateva din lucrarile mele. Momentan sunt la inceput, dar in ultima vreme am mai tras cu ochiul la sfaturile si lucrarilor celorlalti si vor urma lucrari mai bune ca cele ce le voi posta acum. Astept pareri, critici, dar in special sfaturi. Avatare:Logo-uri:Semnaturi: si artileria grea : #Sper sa cititi ce am scris la inceput si sa nu va apucati sa postati aiurea. Multumesc. Edited January 30, 2015 by Tovarasa BeeTee logo de prezentare 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Tawar Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Urmează tutoriale şi după aceea vino şi postează. Nu o lua în nume de rău dar creaţiile tale sunt oribile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted September 29, 2013 Author Share Posted September 29, 2013 Urmează tutoriale şi după aceea vino şi postează. Nu o lua în nume de rău dar creaţiile tale sunt oribile. Pana acum am urmarit ceva tutoriale si voi reveni cu 2-3 creatii. Cat despre ultimul comentariu al tau, unde sunt creatiile tale minunate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) Eu pot sa comentez deoarece am creatii faine >:'D (nu ma laud) In fine, nu mai pune 20 de effecte pe text, check my portofolio poate te inspiri Si pune acolo un exposure ceva, nu toate minunile, noise si altele. Edited September 29, 2013 by S4F Alonso Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted September 29, 2013 Author Share Posted September 29, 2013 u pot sa comentez deoarece am creatii faine >:'D (nu ma laud) In fine, nu mai pune 20 de effecte pe text, check my portofolio poate te inspiri Si pune acolo un exposure ceva, nu toate minunile, noise si altele. Pai la tine m-am uitat si incerc sa ma inspir de la tine, am vazut niste creatii ... mama mama, bestiale. Am sa-ncep sa lucrez si sa tin cont de ce mi-ai zis. a da, 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Tawar Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Pana acum am urmarit ceva tutoriale si voi reveni cu 2-3 creatii. Cat despre ultimul comentariu al tau, unde sunt creatiile tale minunate? Încearcă să accepţi şi critici negative. Din punctul meu de vedere sunt urâte. De ce ai mai dat "new topic" dacă vrei să vezi doar laude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted September 29, 2013 Author Share Posted September 29, 2013 De ce ai mai dat "new topic" dacă vrei să vezi doar laude? Ok ok. Voiam sa zic doar ca nu mi-a placut modul in care ai zis-o, greseala mea. Si gata cu posturile aiurea, nu e topic de discutii. Maine apar creatii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 sunt frumoase,mai ales avatarul pentru mine )Bravo cintinua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCM Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) Incearca la avatare sa nu mai dai stroke, tot felul de culori tipatoare si bevel la TEXT. Textul e esential, iar pentru inceput sau in general, e bine sa fie cat mai bine integrat in imagine, cat mai simplu. Efecte insesizabile, dar care schimba cu totul perspectiva asupra imaginii, asta e secretul, dupa parerea mea. Incearca sa urmaresti multe tutoriale si teorie, iar dupa pune mult in aplicare, eu nu prea am stat mult la partea de practica pentru ca m-am plictisit, am ramas cu teorie . Bafta. Edited October 2, 2013 by RobertCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted October 13, 2013 Author Share Posted October 13, 2013 Avatare: v1. v2. Logo: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saher Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 (edited) Eu pot sa comentez deoarece am creatii faine >:'D (nu ma laud) In fine, nu mai pune 20 de effecte pe text, check my portofolio poate te inspiri Si pune acolo un exposure ceva, nu toate minunile, noise si altele. Nu te mai crede atat de grozav ca doar altceva inafara de actions si Mosaic nu sti in Photoshop. Avatare: v1. v2. Logo: N-o sa comentez la creatii fiindca nici nu stiu ce vor sa insemne .. Photoshop nu e despre adaugarea gradienturilor, filtrelor, contrast, luminosity, si alte porcarii dinalea. Acele efecte doar dau un "retouch" la creatie. Defapt nici nu cred ca ai umblat pe acolo, cred ca doar ai adaugat actions (a da, munca altuia si tu doar o aplici pe un stock redimensionat). Urmareste tutoriale de Beginner care include ustensile interioare si exterioare al Programului (gen c4ds, smudge, dodge,burn, textures, brushes, blablabla). Altfel nu ai cum sa ajungi "grozav" . Mai tin minte acuma 1-2 ani era un baiat pe aici cu niste creatii G-E-N-I-A-L-E. Niciodata nu il vedeai sa posteze o "creatie" cu un stock plin de culori absurde si lipsite de realitate si viata. Asculta ce spun ca eu am experienta in acest domeniu. La inceput am fost cu mult mai praf decat tine (nu spun ca esti praf), dar nu am avansat peste noapte. Daca vrei sa folosesti DOAR actions si alte minoritati care sunt folosite mai mult pentru domeniul "photography" in PS atunci foloseste-le, dar n-o sa ajungi niciunde Edited October 13, 2013 by DC Saher Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted October 13, 2013 Author Share Posted October 13, 2013 @, Voi incerca sa aplic ce mi-ai spus tu. Cuvintele tale cred ca o sa insemne ceva pentru mine. Pace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 (edited) #Nu a mers EDIT. Doar avatare de data asta.: EDIT: Edited October 15, 2013 by RTS Mater 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Ba nu mai pune Overlay si dastea inchise ba Lasa acolo un Exposure usor si tine apasat SHIFT cand redimensionezi. Daca dai quote cu logo-ul ala cu ''ia cucu'' ai report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Avatare: Semnatura: Logo-uri: First userbar: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeaL Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Redimensionarea e jalnica, textul la fel. Cand pui un text da click dreapta pe layer si du-te la Blending options --- Drop Shadow si seteaza 1 / 0 / 1 Si incearca sa nu incarci poza cu efecte inutile, limiteaza-te la un box blur. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Nu s-au mai postat lucrari de peste 2 saptamani. Topic inchis. Daca doresti redeschiderea lui trimite PM unui membru din echipa de designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 (edited) #UPDATE *Avatare: *Semnaturi: *Logo-uri: Edited February 23, 2014 by RTS Mater 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaze it Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Lucrezi bine, incadrezi textul in avatare excelent, felicitari pentru efort! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Foarte frumoase creatiile... Felicitari pentru munca depunsa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Foarte frumoase lucrarile. Felicitari pentru munca depusa Mater! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Exxtra Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Sunt foarte multe efecte pe text si prea putine pe imagine, unele sunt extrem de reusite in schimb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Va multumesc tuturor pentru comentarii, o sa continui in acest stil pentru ca momentan nu am chef de o schimbare #UPDATE: Logo-uri: Avatare: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 #UPDATE ^ Nu a mers Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts