Jump to content

[B-Zone Movie] Drifting

RazvanJackson
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: San Andreas Drifting

Gen: Drifting

Data:05.10.2012

Scurta prezentare: Drift in Las Venturas.

Link:

http://www.youtube.com/watch?v=YHfK32aAeXk&feature=youtu.be

E PRIMUL MEU VIDEO, ASTEPT PARERI CE TREBUIE SA FAC CA SA IASA BINE.

Edited by OG RazvanJackson

Nu prea pot spune lucruri bune despre videoclip.

Drift-urile sunt extrem de usoare , facute fara nos... iar la HQ NR e atat de usor sa faci drift ca poti reusi chiar si cu un Perrenial.

Framerate-ul tau este oribil. Ti-as recomanda sa cumperi/descarci(Filelist/Piratebay) versiunea FULL de Bandicam/Fraps , ca sa nu fi limitat la 30 FPS si sa nu apara textul " Bandicam " in varful videoclipului.

Sper ca o sa-mi iei in considerare sfaturile. Iti urez mult succes pe viitor.

Edited by MosneguTzz

Pai filmul este frumos pentru primul film dar mai ai de invatat

Deci :

1. Editeaza in sony vegas !

2. Nu mai filma cu bandicam stiu ca fraps ocupa mult dar merita daca vrei sa faci o treba buna

3. Invata sa faci widescreen in sony vegas sunt multe tutoriale pe youtube scri how to make widescreen in sony vegas

4. Incearca sa pui effecte la video

Cam atat ar trebui sa sti daca mai ai nevoie de ceva poti sa imi dai un pm cu ce sa te ajut !

1. Crop-ul fa-l putin mai mic.

2. Click dreapta pe fiecare scena adaugata in Sony Vegas - Propietati - Maintain Video Loop Size (sau ceva de genul) debifeaza.

3. Prea multe fade in - fade out la intro. Lasa un singur screen si baga acolo mai repede textele.

4. Filmeaza cu fraps full.

5. NU baga efecte inecacioase asa cum iti cere lumea, o sa strici totul.

6. Filmeaza din mai multe unghiuri cu camhack. O introducere la film cand vii tu cu masina ar fi foarte buna.

7. Melodii putin mai potrivite pentru videoclipuri; nu baga orice melodie doar pentru ca iti place, ci una care sa se potriveasca.

Edited by MrKira

Nu sunt cel mai potrivit sa te critic eu , dar am o experienta medie in Drifts Movies , dar avand in vedere ca e primul tau film dupa cum ai zis nu te judec .

1. Drifturile AR TREBUI facute cu NOS ( ala se numeste drift ) .

2. Trebuie sa inveti sa lucrezi mai bine in Sony Vegas , dupa cum a zis si cineva de mai sus , baga cateva efecte , dar nu foarte multe pentru ca atunci nu se va mai acorda atentie la drifturi deloc .

3 . Filmeaza cu FRAPS .

4. Dupa cum a zis si cineva mai sus, este o singura melodie pe care o aud de cateva video-uri cu drift , stunt incoace . Puteai baga ceva mai diferit , is convins ca jumate dintre noi s-au saturat de melodia asta.

5. Incearca sa schimbi acest intro , eu cel putin m-am plictisit uitandu-ma la ce scrii . Puteai face aia in 1 ,2 screens .

Oricum apreciez munca .

Mie sincer imi place, dar cum s-a zis si mai sus, incearca sa filmezi mai multe cadre, va arata mult mai bine.

Cat despre drifturile cu nos. hmm :-? Imi plac mai mult cele fara. ;) Succes si la mai multe!

Drifturile sunt reusite, dar incearca dupa cum ti s-a zis mai sus sa folosesti nos, m-am entuziasmat atat de tare cand am vazut 1440p iar cand am vazut ca e un mic patratel pe ecran deja mi s-a dus buna dispozitie iar din acest motiv nu am urmarit tot filmul.

Pe viitor, daca chiar vrei sa mai faci filme incearca sa le faci cu o dimensiune ceva mai mare si HD.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.