Jump to content

[B-Zone TV] B-Zone RPG 2 Server Presentation TEASER

DooMasteR
 Share

Recommended Posts

• Titlul clipului: B-Zone RPG 2 Server Presentation TEASER
  • Gen: Teaser.
  • Durata: 1:00.
  • Data lansarii: 6/10/2013
  • Scurta prezentare: Inainte de a comenta, inainte de a tasta prostii, acest film nu e prezentarea oficiala pentru server-ul RPG 2. Sa nu va murdariti pe la gura cu niste cuvinte aruncate aiurea. Acest filmulet e doar un TEASER, un trailer la trailer. Cam in genul acesta va arata prezentarea doar ca alta melodie si multe altele. Eu doar "testez piata". Si filmarile inca continua.
  • Link catre clip:

Repet: Acest filmulet e doar un TEASER!

Normal ca e misto, doar sunt toate logo-urile mele pe acolo.

Trebuia, trebuia sa zici tu ceva legat de logo-urile tale :))) Da, multumesc pentru ele :*

Multumesc >:D<<'> si mai astept pareri :D

Mai, teaserul in sine este foarte bun, dar ce s-a intamplat cu grafica ta? :( Este pixelata? Sau inca nu mi s-a încarcat mie HD? Te las pe tine sa imi spui. Oricum, nu ar trebui sa notam grafica ci calitatea. Este foarte bine gandit, imi place foarte mult felul in care stau logo-urile pe loc deasupra masinilor, si scena cu acel hunter care se ridica este geniala. Astept sa vad mai multe.

Edited by MrKira

Frumos fratica dar data viitoare daca vrei slowmotion mai bine setezi viteza la camhack mult mai mica , in loc sa faci slowmo in Vegas pentru ca se vad frame-urile :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.