Jump to content

Problema - Bluescreen + restart

Recommended Posts

Nume: [TLG]LeoNida.
Ce problema ai?: Pai, chiar acum am vrut sa imi deschid PC sa intru pe SA:MP la war, cand, deodata, se blocheaza calculatorul, la 2-3 minute diferenta imi apare ecranul albastru si se restarteaza.
O scurta descriere a situatiei: Am zis mai sus.
Screenshot: --
Alte precizari: P@.

@@CBN GEPETTO, o sa incerc metoda ta maine, acum nu am timp.

Apropo, stiti cum se face update la drivere?

Update la drivere poti face cu programul Driver Genius. Acest program iti detecteaza componentele PC-ului si cauta cele mai noi drivere pentru fiecare in parte. Necesita conexiune la internet.

Iti recomand sa-ti faci update si la BIOS, trebuie sa stii modelul placii de baza si revizia ei. Ai tutoriale pe internet...daca nu te descurci da-mi un PM.

Edited by Daves

Bun am rezolvat problema. Mai am însă un lucru. Acum că tot vine Black Friday, şi cu paşi repezi pe apropie Crăciunul, doresc să îmi "fac" un PC nou. Am văzut la Carrefour o oferta cu 17 milioane, un laptop E1-530G de la Acer. Întrebarea este : îmi recomandaţi un desktop PC sau un laptop? (Doresc să îmi faceti o configuraţie de 1500, bugetul poate depăşi câteva sute de lei. O să păstrez doar monitorul).

O să dau edit cu oferta după maxim 30 de minute).

Edited by TLG LeoNida

Bun am rezolvat problema. Mai am însă un lucru. Acum că tot vine Black Friday, şi cu paşi repezi pe apropie Crăciunul, doresc să îmi "fac" un PC nou. Am văzut la Carrefour o oferta cu 17 milioane, un laptop E1-530G de la Acer. Întrebarea este : îmi recomandaţi un desktop PC sau un laptop? (Doresc să îmi faceti o configuraţie de 1500, bugetul poate depăşi câteva sute de lei. O să păstrez doar monitorul).

O să dau edit cu oferta după maxim 30 de minute).

Nu iti recomand sa iti iei laptop si nici desktop gata asamblat, dar iti pot recomanda un pc, dar depaseste ceva, ceva, adica ajunge la un 22 milioane cam asa. Daca te intereseaza lasa un quote.

La un 20 de milioane ai facut un calculator cu care 5 6 ani nu o sa ai probleme.Dami Pm pe forum si iti arat eu piesele care doresc sa le cumpar chiar eu:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.