Jump to content

Portofoliu FalleN.

FalleN9
 Share

Recommended Posts

Cum zici tu...dar deobicei la cereri sunt specificate fonturile dorite si incerc sa fac exact ce se cere. La unele avatare intunecate se cere text colorat...or altele. La semnaturi / logo nu prea sunt redimensionate bine..

Slab rau. In special redimensionarile sunt dezastruase dar si culorile alese pentru fonturi.

tu cred ca habar ai cum se face o redimensionare,

ok deci fi atent la mine

Pentru redimensionare apesi pe shift+alt apoi tragi de colt-uri

Ia mai multe font-uri de aici. si le bagi in Windows/Fonts dai rr la pc si iti apar in ps.

Bafta

Unele sunt facute cu shift si alt. Cat despre font`uri toate sunt luate de pe site`ul de font`uri , nu este niciunul simplu. Imi place ca ai "GFX" la nume, as fi curios sa vad ce profil ai tu pe respectivul site de Design :)

Din criticile voastre incerc ca pe viitor sa redimensionez mai bine :) Va multumesc oricum.

Edited by FalleN16

redimensionari - turtite

efectele/ culorile fonturilor - irelevant

filterele adaugate - distrugatoare

alte unelte folosite care fac parte din photoshop (eg: brush,smudge,burn,dodge,blablabla) - N/A

Resurse aplicate care nu fac parte din photoshop (eg: textures, effects, wireframes,blablabla) - N/A

nota generala ar fi un un 5/10 :\

Photoshop-ul nu este un software care iti limiteaza imaginatia si potentialul; fii creativ, nu-ti fie frica sa incerci diferite metode, resurse, sau stiluri.

PS : de cati ani lucrezi in photoshop?

Căteva creaţii îmi plac iar la avatare de căteva ori ai pus un font drăguţ care să ii dea un flair imagini la avatarul cu Nicolas nu ai ţinut apăsat Shift şi imaginea a ieşit cam turtita şi arata urăt iar pentru logouri încearcă nişte fonturi mai accesibile gen Bebas, Arial, Manga şi daca e un Drop Shadow micuţ fărâ stroke sau outer glow.

Ai căteva creaţii foarte draguţe dar mai trebuie lucrat.

Sunt şi bune, sunt şi mai puţin bune, dar e loc de mult mai bine.

Textul e bine inclus în majoritatea, iar asta nu e un lucru uşor de făcut, pentru început e bine !

Îmi place prima creaţie din ultimul tău post, cea cu "Hooden".

Succes în continuare !

Edited by D e n i i

Logo-urile sunt cele mai reuşite.

Cel mai mult îmi place omul de zăpadă, cel ce-l ai şi la semnătura proprie.

Mai "merge" putină muncă la textele ce le încadrezi în avatare, dar totuşi.. felicitări !

Semnaturile , nu , chiar nu...

Logo-urile , ce sa zic unele-s bune dar , per ansamblu mai ai de lucrat.Dupa lucrarile tale imi dau seama ca nu prea iti place munca "migaloasa" , le incepi bine dar le termini prost din cauza ca te grabesti , parerea mea e ca ar trebui stai mai mult gen "bai la asta ar mai merge asa asa asa , ia sa o salvez eu si sa o deschid , arata bine , arata rau , mai modific ceva?" , si cel mai important lucru , fii creativ!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.