Jump to content

B-Olympics - Discuții generale | General discussions

F4L Deidara
 Share

Recommended Posts

De data aceasta nu am participat eu la Olimpiadă, dar au participat foştii mei membrii şi am înţeles că a fost ceva pe bune! Poate mulţi aduc discuţia de favorizare din cauza ciudei, dar îi sfătuiesc să se gândească bine înainte să aducă nişte acuzaţii care chiar nu au rost. A fost ceva for fun şi gata!

San Fierro Taxi a putut ajunge pe Locul III în Clasament şi pot spune că este un record pentru întreaga facţiune. De asemenea, prin acest mesaj doresc să felicit şi să le urez mult succes celorlalte facţiuni în Noul An!

B-Olympics Spring 2014 nu va avea loc deoarece ideea nu a fost susținută îndeajuns. Mulțumesc tuturor pentru feedback, indiferent de natura lui, pozitiv sau negativ fiind.

Stați geană pe această secțiune deoarece voi face publice mai multe informații ce țin de mult așteptata B-Olympics Summer 2014.

Mulțumesc! Let's play togheter!

Asteptam cu nerabdare Summer 2014 B-Olympics.

Vor fi aceleasi probe si vor fi eventual adaugate si altele sau se vor schimba probele? Nu de alta dar ne putem antrena cunoscand disciplinele daca vor fi aceleasi, asa ar fi si corect, sa stim fiecare pe ce sa ne axam in functie de aptitudinile fiecaruia. Bafta cu organizarea.

Asteptam cu nerabdare Summer 2014 B-Olympics.

Vor fi aceleasi probe si vor fi eventual adaugate si altele sau se vor schimba probele? Nu de alta dar ne putem antrena cunoscand disciplinele daca vor fi aceleasi, asa ar fi si corect, sa stim fiecare pe ce sa ne axam in functie de aptitudinile fiecaruia. Bafta cu organizarea.

Mă gândesc că aceleași probe vor aduce o avalanșă de monotonie, însă, voi păstra scheletul fiecăreia. Veți avea timp de antrenamente, vor fi postate din timp. Poți face niște propuneri, by the way. :D

Mă gândesc că aceleași probe vor aduce o avalanșă de monotonie, însă, voi păstra scheletul fiecăreia. Veți avea timp de antrenamente, vor fi postate din timp. Poți face niște propuneri, by the way. :D

O sa ma gandesc la ceva, deocamdata nu am idee, cand o sa imi vina vreuna ce merita propusa imediat ti-o voi spune.

Abia asteptam Summer B-Olympics! Sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos! #spamcuporţia (precum zice si tagul topicului :P)

Foarte bine! :))

Și eu vreau să iasă ceva foarte frumos și am atât de multă încredere în mine încât până și Flensburg a câștigat CL la handbal.

Eu m-am gândit să filmez pentru dovezi, în caz de ceartă, dar îți pot îndeplini și fantezia ta.

Nu-i o fantezie, dar îți înțeleg metafora. La început te agăți te tot ce este absurd să creezi ceva metaforic, generic vorbind.

Da, ai accesul meu la filmarea probelor pentru eventuale contestații.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.