Jump to content

[PORTOFOLIU] Smith.

South Smith
 Share

Recommended Posts

Destul de bune pentru un incepator. Nu trebuie sa de descurajezi atunci cand cineva te critica, ci din contra, bucura-te pentru ca pentru tine ar trebui sa fie un motiv sa inveti mai departe.

Apropo, la text te sfatui sa nu mai folosesti outer glow, nu arata frumos. Si inca ceva, la avatare sa te stradui sa folosesti mai mult scrisuri de mana, ai aici un site cu fonturi multe si frumoase, daca nu stii cum sa le instalezi ma contactezi prin PM.

Succes!

Destul de bune pentru un incepator. Nu trebuie sa de descurajezi atunci cand cineva te critica, ci din contra, bucura-te pentru ca pentru tine ar trebui sa fie un motiv sa inveti mai departe.

Apropo, la text te sfatui sa nu mai folosesti outer glow, nu arata frumos. Si inca ceva, la avatare sa te stradui sa folosesti mai mult scrisuri de mana, ai aici un site cu fonturi multe si frumoase, daca nu stii cum sa le instalezi ma contactezi prin PM.

Succes!

Multumesc mult, eu prefer sa primesc mai mult "critici" asta nu ma descurajeaza ci ma fac sa inteleg ce sa modific.

Smith design deja? =))

Mane, textul e slab in mai toate creatiile, urmareste niste tutoriale pentru text, uite si tu la aia cu tiru, crezi ca acele culori se potrivesc? sau efectul ala de outer glow ?

Incearca sa mai adaugi niste efecte pe creatie.

Smith design deja? =))

Mane, textul e slab in mai toate creatiile, urmareste niste tutoriale pentru text, uite si tu la aia cu tiru, crezi ca acele culori se potrivesc? sau efectul ala de outer glow ?

Incearca sa mai adaugi niste efecte pe creatie.

Aia cu Smith design, nu am facut-o pentru ca ma consider mare smecher in photoshop, am facut-o pentru ca asa era textul in tutorial.

Incearca sa faci in asa fel in cat textul sa se potriveasca cu ceea ce este in spate " background ", atat in culoare cat si in forma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.