Jump to content

Quest Craciun

RapanOOn

Recommended Posts

Nick-ul tau:RapanOOn
Descrierea bugului:Pai,nu stiu ce se intampla,problema este cu questul de craciun,deci am luat fiecare oras in parte sa adun cele 30 inimi,am stat o noapte intreaga sa ma chinui,am facut numa 29 inimi,a doua zi am facut iar LS-LV-SF,si nimika,adika am un priteten care a terminat questul fara vreo 3 locatii ( biseri,cimit,si inka una) eu si akolo am fost,am facut de 3 ori fiecare oras,ba si nimik,tot 29,nu stiu ce o fii asta bug sau nu,nu stiu...de nu am zis ca turbez nu altceva!!!!!!
Screenshot(s):Nu este novioe...Daka a credeti bine daka nu soarta,macar o explicatie logica sa-mi fie data...

În fiecare oraş există 50 de inimi, iar tu trebuie să aştepţi două minute între două inimi colectate, în cazul în care acestea sunt "bune".

Singura soluţie pe care o ai este să te duci din nou şi să treci prin toate inimioarele (150 la număr) şi să fi foarte atent dacă scrie "Santa request you another heart" sau cum zice şi "You have to wait 2 minutes untill you can collect another heart" sau ceva asemănător.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.