RapanOOn Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Nick-ul tau:RapanOOnDescrierea bugului:Pai,nu stiu ce se intampla,problema este cu questul de craciun,deci am luat fiecare oras in parte sa adun cele 30 inimi,am stat o noapte intreaga sa ma chinui,am facut numa 29 inimi,a doua zi am facut iar LS-LV-SF,si nimika,adika am un priteten care a terminat questul fara vreo 3 locatii ( biseri,cimit,si inka una) eu si akolo am fost,am facut de 3 ori fiecare oras,ba si nimik,tot 29,nu stiu ce o fii asta bug sau nu,nu stiu...de nu am zis ca turbez nu altceva!!!!!!Screenshot(s):Nu este novioe...Daka a credeti bine daka nu soarta,macar o explicatie logica sa-mi fie data... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BogdaNN Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Fiecare jucator are inimi bune in diferite locatii (random), poate nu ai gasit inimile bune, mai cauta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Denisa Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 În fiecare oraş există 50 de inimi, iar tu trebuie să aştepţi două minute între două inimi colectate, în cazul în care acestea sunt "bune". Singura soluţie pe care o ai este să te duci din nou şi să treci prin toate inimioarele (150 la număr) şi să fi foarte atent dacă scrie "Santa request you another heart" sau cum zice şi "You have to wait 2 minutes untill you can collect another heart" sau ceva asemănător. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapanOOn Posted December 27, 2013 Author Share Posted December 27, 2013 Am fost foarte atent la faza cu 2 minute alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Nu e niciun bug la quest. Inimile sunt aleatorii pentru fiecare jucător, tu trebuie să le găsești cele care sunt bune pentru tine. Una dintre ele ți-a scăpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.