Jump to content

[Portofoliu] GlontzZz

CN GlontzZz
 Share

Recommended Posts

Totul a inceput prin vara anului 2012 cand pasiunea pentru editarea pozelor mi-a crescut la maxim. Atunci am deschis prima oara Photoshop-ul si am avut o reactie de genul "La naiba... Cine m-a pus pe mine sa intru aici?". Cu timpul, am reusit sa invat destul de multe, dupa parerea mea, si am inceput sa progresez. Asa, m-am apucat de Virtual Tunning. Din lipsa timpului am fost nevoit sa renunt la aceasta pasiune... Insa, in urma cu doar 2 saptamani, pasiunea mi-a revenit si m-am reapucat de "Photoshop-uit". Am realizat ca am uitat tot ce invatasem...

Va prezint ultimele mele lucrari. Astept sfaturi / critici / pareri. Multumesc aniticipat!

6MKju1a.jpg

XWYMIOR.jpg

jxtFMsL.jpg

zopPeS3.jpg

Edited by RW GlontzZz

Nu sunt realizate deloc,mai ai enorm de lucrat,trebuie sa incerci sa schimbi stilul de lucru.

Cauta tutoriale pe youtube prin care sa vezi idei noi,cauta c4d-uri foarte multe prin care sa-ti vina tie idei noi.

Schimba gen-ul ala de text,pozitioneaza-l altfel,lucreaza mai mult la culori pentru ca prima oara cand vezi o poza in general,culorile iti ies in ochi apoi detaliile,iar daca culorile sunt placute 50 % din poza e perfecta..

Text-ul,pozitioneaza-l in colturi,de multe ori e cel mai bine asa..

Te mai invat ceva,fa-i 2 border-uri la banner-e ,ca un fel de cadran daca ma intelegi ,sa fie negre pentru ca iese mult mai frumos.

Te felicit oricum pentru ca ai vointa si incerci,sper sa nu te gandesti ca te critic,Doamne fereste ! Ti-am dat cateva sfaturi,o sa ma mai uit la tine aici sa vad cum evoluezi!

Multumesc pentru pareri!

@, mersi de sfaturi... Am avut o pauza de un an, si am cam uitat tot... Nici eu nu sunt multumit de ce am realizat pana acum, insa, incerc sa evoluez.

1UqmB6J.jpg

Stiu, am dat-o-n bara cu textul... Nu ma descurc la pozitionarea lui... :(

Edited by RW GlontzZz

Multumesc pentru pareri!

@, mersi de sfaturi... Am avut o pauza de un an, si am cam uitat tot... Nici eu nu sunt multumit de ce am realizat pana acum, insa, incerc sa evoluez.

1UqmB6J.jpg

Stiu, am dat-o-n bara cu textul... Nu ma descurc la pozitionarea lui... :(

Daca ai avut o pauza de un an , nu uiti chiar tot, ceva ceva tot ramane , oricum nu cred ca inainte erai profesionist.

Am mai vazut tutorialul , ai pus prea mult sharpen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.