alx Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Din acest moment ma las de B-zone community , tot ce tine de aceasta comunitate .... din cauza ca joc ca prostu' de 1 an de zile si nu mi sa dat o sansa la nimic !!!!! Altii care au venit de 3 luni au admin 3 ..... ( spawn ) care curand il va lua si pe Gabb04. Au venit altii de-al de bill_bonanno care dupa 1 luna jumate a avut lider la 2 factiuni .... Nu uitati de playerii care joaca de mult si NU au NIMIC ! !!! Nu uitati playerii vechi : -Stal1n -MrrN -LeThaL -t0x!c -Nok1a -Zippiforlex -Kaiac -kRRn -DreamsS -Shurubel -kNNz -TwiX -UzzY -Alkatraz -Bynum -t1Ncw ( care a avut multe idei de filme aici, dar nu ai cu cine www.youtube.com/dust1NN4hns ) -YryMyst Si astia mi-au venit doar pe moment in 30 secunde Playeri care nu ati putut sa ii pastrati Nu uit ca am petrecut 9 luni minunate alaturi de toti playerii care mi-au fost aproape Sa nu uitam de mine ca am vrut sa va ajut din toata inima dar nu mi sa dat ocazia !!! Totusi aici am invatat sa joc samp ... bafta in continuare ... @ PA !! Respect Bobo ( nu are nici o vina ca staff-ul principal nu apreciaza playerii ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtyLiciouS Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Bafta in continuare,doar alti au meritat adminul si liderul! fara suparare tu poate nu ai meritat! trebuie sa ai limbaj frumos,si sa ajuti pe ori cine are nevoie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Bafta,nu trebuia sa critici adminii ca tu nu esti activ sau vorbesti urat sau nush... E imposibil sa joci de 10 luni,sa fi activ sa ai si un limbaj adecvat si sa nu primesti macar lider undeva deci... nu prea cred ce zici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kryss Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Bafta ! Dar e alegerea adminilor ce fac te iau dupa niste criterii care se vede clar ca nu le indeplinesti .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Spawn chiar merita admin ma. Conduce bine factiunile, se comporta, vorbeste ca un om, nu ca niste animale, cum fac alte persoane si nu ma refer la admini. ON: Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 asta e frate adios Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvannnN Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Bafta, dar puteai sa te retragi in liniste.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Bafta dar ce nickname ai in joc ? Si in legatura cu Bill el are experienta pe alte servere ca leader. ON:Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BillBonanno Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Nu te-am vazut deloc pe server. Crezi ca daca meritai admin sau lider, nu primeai ? Il crezi tampit pe Alin.MaesT sa nu dea lider cui merita ? M-ai dat pe mine ca exemplu, de ce ? Crezi ca daca esti vechi meriti neaparat admin/lider ? Crezi ca cei ca mine, cum ma consideri tu, nou, nu merita lider ? Vad ca ai level 17, si eu lafel, tot 17 dar am 400 de respect points si tu esti mult mai 'vechi' ca mine interesant. Bafta si nu mai judeca oamenii fara sa-i cunosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 bafta .. si cei care au luat admn sau descurcat nu ca tine sa injure ... tu tiai batut joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeThaL Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Cu ce si-a batut joc ma ? voi stiti macar cn e alx ? ) cand juca el samp multi nu stiati de b-zone ) alx = [mr][lexo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 lethal tu ii iei apararea doar ca ti-e coleg .. fii serios nu mai lucrati pe pile Lexo , nu te-am mai vazut pe server de 2 luni si acum aud ca te retragi .. in fine si nu cred ca joci de 1 an la noi .. abia daca ai venit in mai-iunie.. 2 la mana , faceai misto de playeri pe server , chestii de genu asta , tu stii mai bine ce-ai facut.. Nu ma interseaza ca ma va lua Spawn , la adminlevel , poate eu am facut ceva greseli pe care nu trebuia sa le fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 ShuRuBeL / Kaiac - s-au lasat de B-Zone . Spawn ?! Dupa parerea mea este cel mai bun Admin/Leader . Cat despre tine ?! Nu cred ca ai facut ceva pentru Comunitate ... Bafta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 lethal il stiu foarte bine pe lexo cate a facut si inca cv spawn merita admin 5 el stie sa vb sa conduca o factiune nu injura respecta regulamnetu nu ca lexo numai contra facea tu joci samp pentru admin joci sa te distrezi este doar un joc si io am lvl 33 si nu am admin dar nu conteaza asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Acum lexo , adu-ti aminte cat te-a ajutat spawn , si nu numai el... Cat ai fost mic mancai din palma , acum ai crescut si te caci pe aia care te-au ajutat... Nu musca mana care te-a hranit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.