Jump to content

Adio dar va iubesc

alx

Recommended Posts

Din acest moment ma las de B-zone community , tot ce tine de aceasta comunitate .... din cauza ca joc ca prostu' de 1 an de zile si nu mi sa dat o sansa la nimic !!!!! Altii care au venit de 3 luni au admin 3 ..... ( spawn ) care curand il va lua si pe Gabb04.

Au venit altii de-al de bill_bonanno care dupa 1 luna jumate a avut lider la 2 factiuni ....

Nu uitati de playerii care joaca de mult si NU au NIMIC ! !!!

Nu uitati playerii vechi :

-Stal1n

-MrrN

-LeThaL

-t0x!c

-Nok1a

-Zippiforlex

-Kaiac

-kRRn

-DreamsS

-Shurubel

-kNNz

-TwiX

-UzzY

-Alkatraz

-Bynum

-t1Ncw ( care a avut multe idei de filme aici, dar nu ai cu cine :-J www.youtube.com/dust1NN4hns )

-YryMyst

Si astia mi-au venit doar pe moment in 30 secunde

Playeri care nu ati putut sa ii pastrati

Nu uit ca am petrecut 9 luni minunate

alaturi de toti playerii care mi-au fost aproape

Sa nu uitam de mine ca am vrut sa va ajut din toata inima dar nu mi sa dat ocazia !!!

Totusi aici am invatat sa joc samp ... bafta in continuare ... @ PA !! Respect Bobo ( nu are nici o vina ca staff-ul principal nu apreciaza playerii )

Bafta,nu trebuia sa critici adminii ca tu nu esti activ sau vorbesti urat sau nush...

E imposibil sa joci de 10 luni,sa fi activ sa ai si un limbaj adecvat si sa nu primesti macar lider undeva deci...

nu prea cred ce zici

Guest BillBonanno

Nu te-am vazut deloc pe server. Crezi ca daca meritai admin sau lider, nu primeai ? Il crezi tampit pe Alin.MaesT sa nu dea lider cui merita ? M-ai dat pe mine ca exemplu, de ce ? Crezi ca daca esti vechi meriti neaparat admin/lider ? Crezi ca cei ca mine, cum ma consideri tu, nou, nu merita lider ? Vad ca ai level 17, si eu lafel, tot 17 dar am 400 de respect points si tu esti mult mai 'vechi' ca mine :| interesant. Bafta si nu mai judeca oamenii fara sa-i cunosti :)

lethal tu ii iei apararea doar ca ti-e coleg .. fii serios

nu mai lucrati pe pile :-J

Lexo , nu te-am mai vazut pe server de 2 luni si acum aud ca te retragi .. in fine si nu cred ca joci de 1 an la noi .. abia daca ai venit in mai-iunie.. 2 la mana , faceai misto de playeri pe server , chestii de genu asta , tu stii mai bine ce-ai facut..

Nu ma interseaza ca ma va lua Spawn , la adminlevel , poate eu am facut ceva greseli pe care nu trebuia sa le fac.

lethal il stiu foarte bine pe lexo cate a facut si inca cv spawn merita admin 5 el stie sa vb sa conduca o factiune nu injura respecta regulamnetu nu ca lexo numai contra facea tu joci samp pentru admin joci sa te distrezi este doar un joc si io am lvl 33 si nu am admin dar nu conteaza asta

Acum lexo , adu-ti aminte cat te-a ajutat spawn , si nu numai el...

Cat ai fost mic mancai din palma , acum ai crescut si te caci pe aia care te-au ajutat...

Nu musca mana care te-a hranit..

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.