Jump to content

Discutii generale

Evaldust
 Share

Recommended Posts

http://youtu.be/-UdlU-wGzpw - am inceput si seria de minecraft, in primul minut se vede mai urat pentru ca am probleme cu PC, dar o sa uploadez HD de data viitoare!

Subscribe like si share daca se poate! Asa ma motivati, inca o data scuzati primele minute face figuri PC, de data viitoare o sa-l pun HD, fac serii cu minecraft pe server-ul vostru!

https://www.facebook.com/zumokiniplays?ref=hllike pe facebook!

Edited by RW Dudu

Salutare Tuturor! Eu sunt un jucator mai vechi pe comunitate ... M-am lasat putin de mc, dar m-am reapucat :P Sper sa ne intelegem cat mai bn :D

Pacat sa nu se tine cineva de server, sunt sigur, ca ar fi avut succes si nevoie de mai multe sloturi , dar asa.. mai bine ati face unul cu wishlist, si sa fie sub forma de proiesc, cum erau si mai sunt adunarile de youtuberi si asa mai departe, ar fi iesit ceva frumos..

O zi faina

Pacat sa nu se tine cineva de server, sunt sigur, ca ar fi avut succes si nevoie de mai multe sloturi , dar asa.. mai bine ati face unul cu wishlist, si sa fie sub forma de proiesc, cum erau si mai sunt adunarile de youtuberi si asa mai departe, ar fi iesit ceva frumos..

O zi faina

O sa ma ocup eu, daca ai sugestii nu ezita sa ma contactezi.

După cum aţi observat Moșu nostru lucrează la rezolvarea bugurilor de pe server și incearcă să adauge mai multe chestii noi. In mare parte e gata, s-a dat wipe la Nether și la End, așa că haideţi să repopulăm acest server și să ne distrăm. Vă aștept pe server.

Ps: Vor urma o serie de eventuri, probabil in această seară, dacă vom fi peste 20, desigur. Anuţaţi-vă prietenii si gogogo.

Edited by AIM sNaKs2000

endul este acum deschis publicului sau tot trebuie sa cumperi portal?

Deocamdata, eu asa stiu ca trb sa cumperi portal ! Poate in timp se va face free.

• Moshu featured this topic