EnZa Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Asa-i cat de las pot fi. ) Si tot eu sunt frustratul )) daca faceam ce ai facu tu aici de cate ori m-ai injurat direct sau indirect cred ca aveam 30+ posturi in care sa-mi exprim frustrarea 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi cu poza aia da na, ma rog, noi puteam fi prieteni daca nu te băgai in discutie, poate ca tu arăţi mai rau ca mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 (edited) Ati dat dovada de maturitate acuma incetati, pana nu se lasa cu warn. Edited August 24, 2015 by Kakuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 (edited) Tu taci acolo frustratule, stii bine ca nimeni nu te place pe sv nostru. Stai pe serverul tau de c*cat si ai grjia ce faci, ca la caracterul tau nu ai viitor de staff. Bine acum, depinde si de owner daca e sanatos la cap, aparent nu e pt. ca a acceptat un copil de 12 ani, analfabet si tupeist in spatele monitorului. Stai putin omule, de ce insulti serverul MCV si ownerii acestuia doar din cauza lui bacca? Daca ai ceva cu el, foarte bine, il poti bana pe MC, ii poti da report pe forum pentru ca te injura, dar nu incepe sa te iei de serverul nostru. Am venit eu cumva la voi si am inceput sa injur? Nu cred, asa ca mai bine nici tu nu o faci. Nu am nimic cu tine ca il injuri pe bacca, poti face asta in privat cat vrei, doar te rog eu, nu baga ownerii si serverele in asta. Ati primit amandoi report pe forum pentru jigniri (si tu bacca). Edited August 24, 2015 by VeveX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebs Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Ia, hai, gata, spargeti gasca, ca m-am suparat. Acum doua minute am trecut pe la protectii si am observat urmatoarele lucruri: Absolut toate usile si trapele sunt deschise Mi-a disparut calul Mi-au disparut cainii @EnZa, tu esti responsabil pentru asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ia, hai, gata, spargeti gasca, ca m-am suparat. Acum doua minute am trecut pe la protectii si am observat urmatoarele lucruri: Absolut toate usile si trapele sunt deschise Mi-a disparut calul Mi-au disparut cainii @EnZa, tu esti responsabil pentru asta? Da-mi un mesaj pe joc ca sa vin sa ma uit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 (edited) Nu vă mai certați aici, există telefon, dați-vă numerele, întalniți-vă și batețivă acolo, nu în fața monitorului făcând SPAM pe un amărât de topic de discuții. Edited August 25, 2015 by sNaKs2000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Nu vă mai certați aici, există telefon, dați-vă numerele, întalniți-vă și batețivă acolo, nu în fața monitorului făcând SPAM pe un amărât de topic de discuții. Eu nu am inceput cu cearta, eu doar am pus o poza cand Enza a injurat pe MCV, si am vrut sa va demonstrez ce admin aveti, atata tot, ikarus a inceput cu atacurile nu eu, poate si eu un pic dar na, eu nu mai am ce sa discut cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twin S4F Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 @, Nu inteleg ce treaba ai cu adminii nostrii si de unde stii ca era Enza cel adevarat, apropo sa nu mai postezi aici daca nu joci pe server 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Mă rog, nu-mi pasă cine a început, nu-mi pasă că vă urâți reciproc, nu-mi pasă că-s două servere pe comunitate, abis rivalitate. Dați dovadă de copii needucați, nu de oameni adevărați cu mintea la locul ei. Vreau doar să discutați chestii importante că poate vine un player nou și se uită prin acest topic cu gându' că va găsi niște lucruri interesante pe care-l poate ajuta pe viitor pe server sau pe comunitate, nu să vadă 2-3 copii care se ceartă și un owner de pe celălalt server implicându-se într-o ceartă pentru că "i-a fost insultat serverul" (Nu o lua în nume de rău Vevex, nu am nimic cu tine, nu am nimic cu nimeni). Sper că ați înțeles, o seară bună. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN BuLy Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Bravo Snaks, era si momentul ca cineva sa faca putina ordine aici. Sper ca ati inteles mesajul si terminati odata cu prostiile astea de copii mici. Ar fi frumos sa avem si noi topicul de discutii unul normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Ce helper bun aveti, ma refer la ViperAVip, vine pe alt server si incepe sa faca reclama la serveru vostru, vipera, nu aveti destui playeri? Ba tata, daca vrei sa vina playeri pe srv, faci promovare pe YTB nu vii la altu pe srv si incepi sa faci reclama sa iti fie clar, am sa vb si cu mos despre asta, sa iti dea un av sau ceva Dovada: http://www14.zippyshare.com/v/PfPN0vcD/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Flacko Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Ce helper bun aveti, ma refer la ViperAVip, vine pe alt server si incepe sa faca reclama la serveru vostru, vipera, nu aveti destui playeri? Ba tata, daca vrei sa vina playeri pe srv, faci promovare pe YTB nu vii la altu pe srv si incepi sa faci reclama sa iti fie clar, am sa vb si cu mos despre asta, sa iti dea un av sau ceva Dovada: http://www14.zippyshare.com/v/PfPN0vcD/file.html Asta trebuie sa faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Asta trebuie sa faca Stiu, nu ii corect + ca ii nesimtire ce o facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) Eu nu vă înțeleg frate. @, iar începi? Ce-ar fi să-mi fac un cont cu numele "MosLaDatorie" și să intru pe un server random și să încep să fac reclamă serverului la care acest om cu numele "MosLaDatorie" este owner. Sunt n'șpe mii de copii care copiază numele de la "idolu'" lor și se joacă sau alții n'șpe mii care copiază numele pentru a-l pune intr-o lumină proastă pe alte comunități. Deci, te rog să termini cu aceste acuzații de rahat. Na, că a trebuit să mai fac un post pentru a vă atrage atenția să nu mai acuzați de-aiurea pe un topic de discuții. Oare cât va mai trebui să fac ca să înțeleagă toată lumea? Edited August 28, 2015 by sNaKs2000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebs Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Salutare, baieti! Are cineva vreun topor bunicel? Ms. @, nu te supara, te crezi prea mare "general" pe aici, nu mai lua lucrurile atat de in serios. Repet, nu fii butthurt si nu te supara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 @, nu mă cred "mare general", m-ai înțeles greșit. Eu doar vă dau niște sfaturi. Și nu, nu mă supăr, chiar aș vrea să aud părerea fiecăruia despre mine (părerea celor care nu-i cunosc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 (edited) Eh, eu te cunosc sNaKs, si esti un tip de treaba, app @ , snaks nu se crede general, cum a spus, doar ne-a dat niste sfaturi. Edited August 29, 2015 by AskWhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebs Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Ok, ok, a fost doar parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keparianu Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 n-ai voie sa injuri pe forum da' ai voie sa tii n. pizde in poza de profil. well played. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 n-ai voie sa injuri pe forum da' ai voie sa tii n. pizde in poza de profil. well played. Idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebs Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 (edited) wrong topic Edited August 30, 2015 by Coko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlavyNr1 Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Salut, ce mai faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostOFKiev Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Salut, eu sunt TheDarkBoos, ce mai e pe aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StereoON Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Un idiot a dat flood si server-ul a picat , asta e nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts