sKuLLzOr Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 @BOBO rezolvam si noi lagul(punand mai multi rami) sau ne bate joc de lume si mai bine inchizi sv decat sa stam sa asteptam pn rezolvi tu deja suntem satuli 1 sapt de lag nu crezi ca asta e nesimtire? Katzuno a incercat toate metodele. Daca nu te interesezi de sv o sa mai ai o _|_ playeri eu deja sunt satul de atata lag stau 2 min fara lag si 20 cu lag, dc ai mai vrut sv de minecraft daca nu te intereseaza??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 @BOBO rezolvam si noi lagul(punand mai multi rami) sau ne bate joc de lume si mai bine inchizi sv decat sa stam sa asteptam pn rezolvi tu deja suntem satuli 1 sapt de lag nu crezi ca asta e nesimtire? Katzuno a incercat toate metodele. Daca nu te interesezi de sv o sa mai ai o _|_ playeri eu deja sunt satul de atata lag stau 2 min fara lag si 20 cu lag, dc ai mai vrut sv de minecraft daca nu te intereseaza??? Bun, ca sa o lamurim odata si pentru totdeauna, aici nu este problema de RAM sau CPU. Daca o sa puna 16,32GB de ram sau 8 nuclee tot la fel o sa fie. Aici nu este vorba de cat se implica sau nu Bobo. El a incercat sa ajute, a reinstalat sistemul de operare dar mai mult nu are ce sa faca(nu este vorba de host). Problema este la harta. Acum incerc sa caut o solutie pentru a nu da wipe la harta...Sper ca in maxim 2 zile sa gasesc o solutie si sa rezolvam problema. Pana atunci sper sa nu mai apara comentarii si ne cerem scuze pentru neplacerile create. Noapte buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 @BOBO rezolvam si noi lagul(punand mai multi rami) sau ne bate joc de lume si mai bine inchizi sv decat sa stam sa asteptam pn rezolvi tu deja suntem satuli 1 sapt de lag nu crezi ca asta e nesimtire? Katzuno a incercat toate metodele. Daca nu te interesezi de sv o sa mai ai o _|_ playeri eu deja sunt satul de atata lag stau 2 min fara lag si 20 cu lag, dc ai mai vrut sv de minecraft daca nu te intereseaza??? Bun, ca sa o lamurim odata si pentru totdeauna, aici nu este problema de RAM sau CPU. Daca o sa puna 16,32GB de ram sau 8 nuclee tot la fel o sa fie. Aici nu este vorba de cat se implica sau nu Bobo. El a incercat sa ajute, a reinstalat sistemul de operare dar mai mult nu are ce sa faca(nu este vorba de host). Problema este la harta. Acum incerc sa caut o solutie pentru a nu da wipe la harta...Sper ca in maxim 2 zile sa gasesc o solutie si sa rezolvam problema. Pana atunci sper sa nu mai apara comentarii si ne cerem scuze pentru neplacerile create. Noapte buna ! Cum a zis si Razvan, server-ul a fost inchis deoarece cum am mai spus am descoperit problema. Nu e chiar cum a spus Razvan ca ar fi tot la fel cu 32 GB RAM si 8 nuclee. Problema e ca mapa tine incarcate toate chunk-urile in acelasi timp, de exemplu la 2-3 playeri raman incarcate 800+ chunk-uri ceea ce inseamna 16x16x800+ blocuri incarcate, iar asta supraincarca tot, urcand astfel foarte mult performantele folosite de server. Nu stiu cum s-a format acest bug, dar cum a spus razvan, avem aproximativ 3 solutii sa rezolvam aceasta problema, ultima varianta fiind sa mutam cu world edit toate casele jucatorilor pe alta mapa, fiecare in parte. Conform calculelor mele, o solutie ar trebui sa mearga, iar in ~3 zile ar trebui sa se rezolve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Bun, imi pare rau pentru jigniri dar punete tu in locul noustru vrei si tu sa joci pam pica sv pam la pam nu stiu mai ce.. SI daca dai un wipe se vor lasa 2-3-4 dar o sa mearga sv si o sa aveti playeri deci sa fie mai usor un wipe Si daca dai wipe prima saptamana sa ne lasi cu 3 joburi pe toti si cu /fly ar fi cel mai convenabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Bun, imi pare rau pentru jigniri dar punete tu in locul noustru vrei si tu sa joci pam pica sv pam la pam nu stiu mai ce.. SI daca dai un wipe se vor lasa 2-3-4 dar o sa mearga sv si o sa aveti playeri deci sa fie mai usor un wipe Si daca dai wipe prima saptamana sa ne lasi cu 3 joburi pe toti si cu /fly ar fi cel mai convenabil Wipe-ul este pe ultmul loc. Daca nu o reusim sa rezolvam problema atunci o sa ne gandim la niste avantaje pentru voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Oke, sper sa rezolvati cat mai rpd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCritics Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 In primul rand , daca se ajunge la wipe . obligat fortat toate creatiile trebuiesc copiate in noua mapa. De ce ? 2 wipeuri in 2 saptamani ? 70 % din playeri in mod garantat vor pleca si sa nu mai vorbesc de proasta reputatie ce va primi servurul ulterior. Nu e vina lui katzuno sau al stafului actual de ce se intampla insa din toate evenimentele create in lant ulterior e vina lui stiti cine ... (bobo) Nu incercati sa-l ridicati in slavi zicand ca si-a dat interesul in server pentru ca acea afirmatie e falsa. Daca l-ar fi interesat cat de cat nu ar fi pus la comanda un pusti ce a stricat toata mapa cu incercari nereusite de coduri (ce fel de owner nu stie sa despawneze un dragon sau sa dea rollback ?) Daca stafful anterior nu ar fi facut toate greselile serverul ar fi mers si acum. Nu vreau sa jignesc pe nimeni insa actiunile lor au dus la acest incident neplacut iar pentru orice actiune este si o reactie ! Iar greselile trebuie platite. Din pacate ele trebuie suportate de noul staff care si-a dat interesul iar acum trebuie sa suporte consecintele si greselile unor amatori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG FreeLandeR Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Sa speram ca se vor rezolva toate problemele, nu suntem in masura sa acuzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCritics Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Sa speram ca se vor rezolva toate problemele, nu suntem in masura sa acuzam. Nimeni nu e sfant , greselile trebuiesc reparate ulterior platite. Suntem in masura sa acuzam orice , inca mai avem aceasta libertate . Ceausescu e mort de mult ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Server offline sau doar mie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Server offline sau doar mie? Mentenanta, trecem pe 1.7.5 Server offline sau doar mie? Mentenanta, trecem pe 1.7.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Cum a zis si Katzuno, odata cu trecerea pe 1.7.5 am facut o modificare majora la platforma pe care rula serverul. Aceasta modificare sper sa se transpuna in jocul vostru si sa nu mai existe neplaceri. O sa apara in curand in topicul de Updates toata modificarile care apar cu aceasta schimbare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tratos Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 (edited) Valoare mondiala !! http://imgur.com/3gwyeTM http://imgur.com/4qVYIHs Edited April 12, 2014 by The drunk demon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Am vorbit cu 4FS ribe care se ocupa de TeamSpeak si am facut rost de o camera de Minecraft asa ca daca vreti sa vorbim sau ceva de genul ma gasiti acolo. Pentru informatii despre TeamSpeak click aici. Adresa: ts.b-zone.ro Port: 9987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Server off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keparianu Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Server off? Restart, a revenit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tratos Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Felicitari echipei formata din sassori,beyondown si daanisasuke pentru castigarea eventului PVP 3vs3. Putea decurge totul si fara atata scandal dar in final a iesit totul bine. Edited April 16, 2014 by The drunk demon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Știe cineva vreun loc fain și nivelat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Greu de gasit asa ceva, fa ca mine, ia-ti un prieten si nivelati voi orice loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Greu de gasit asa ceva, fa ca mine, ia-ti un prieten si nivelati voi orice loc.I am a lone wolf. I roll alone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Ok atunci, dar vezi sa nu devi ca asta: http://m.youtube.com/watch?v=Hysy2SxuTCU Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 In aceste zile sfinte Stafful B-Zone Minecraft va organiza nuneroase eventuri si vor fii cateva updateuri care, zic eu, va vor incanta, si sper asta deoarece eu si Razvan am lucrat la ele in ultimele zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Salutare lume. Been a long time. Timpul sa ma reapuc si eu de MC. Imi puteti da ultima versiune crackuita, va rog? Cred ca era 1.7.9. Lasati aic sau Pm multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar90 Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Salutare lume. Been a long time. Timpul sa ma reapuc si eu de MC. Imi puteti da ultima versiune crackuita, va rog? Cred ca era 1.7.9. Lasati aic sau Pm multumesc anticipat. Iti trebuie 1.7.2 sa intri pe server Hai ca ne auzim in joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Iti trebuie 1.7.2 sa intri pe server Hai ca ne auzim in joc 1.7.5 de preferat. Serverul ruleaza pe 1.7.5 doar ca intre 1.7.2 si 1.7.5 nu sunt modificari asa mari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts