Sanns Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Nick-ul meu: SannsDescrierea bugului: Nu se pot vedea numele jucatorilor prin gratii si nici numarul celulei.Screenshot(s): Nu e necersar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Nu e bug ai avut tu desync eu pot vedea numele jucatoriilor prin gratii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanns Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Nu e bug ai avut tu desync eu pot vedea numele jucatoriilor prin gratii Am intrebat 10 playeri daca pot sa vada numele prin gratii si au zis ca nu. Tu cum le vezi numele? R: s0beit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Presupun că este de la noua versiune de SA:MP. Poate se rezolvă într-un fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Este bug şi a apărut în urma trecerii la versiunea de samp 0.3z, sau poate noua versiune de samp a avut unul din aceste scopuri. http://imgur.com/a/JV3oT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Nu e de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.