Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Sunt bunisoare lucrarile, dar fonturile lasa de dorit. Incerca si alte fonturi, sa fie mai usor de inteles textul.

Pentru inceput sunt bune. Urmareste tutoriale incerca ceva mai nou.

Felicitari pentru munca depusa !

Imi place foarte mult cea cu Southern Pimps.

Felicitari pentru munca depusa !

Facand parte din stafful de movie server , ma atrage lucrarea aceea .

Sunt frumoase toate .

Felicitari !

Va multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi, o sa incerc in continuare sa evoluez si sa lucrez din ce in ce mai bine in photoshop

Felicitari, sunt foarte frumoase. Imi place in special fontul acela cu care ai scriss "Blods" . Tineo tot asa.

Foarte frumoase,chiar imi plac,tine-o tot asa!

Va multumesc !

Am facut ceva si pentru B-zone, iata ce mi-a iesit :uul1.png

Imi plac mult lucrarile tale. Se pare ca o sa ai un viitor promitator. Tine-o tot asa.

rpg.reality-gaming.ro !! intratii !!

Faci degeaba reclama la servere cu 2 playeri ( tu si inca un prost ) ca nu o sa paraseasca nimeni B-Zone pentru o mizerie de server.

Felicitari sunt reusite ;)

Imi plac mult lucrarile tale. Se pare ca o sa ai un viitor promitator. Tine-o tot asa.

Va multumesc pentru aprecieri, in cursul zilei de maine o sa mai postez inca ceva cu tematica B-zone, deocamdata nu am terminat-o !

Felicitari pentru creatii ! Chiar imi plac !

Ai urmat vreun site de tutoriale?? daca da, imi poti trimite si mie PM ??

Multumesc de apreciere. Da, am urmat nenumarate tutoriale, o sa ti le las maine prin PM,

Singurul lucru care am reusit sa il mai fac azi este un radar_centre, anume acea sagetuta care apare pe minimap, este destul de futuristica cu un design zic eu..frumos:

1radar_centre.png

Edited by SQ MIonut

Multumesc. Am facut inca un wallpaper pentru B-zone, sper sa va placa, e putin cam mult blur dar eu cred ca e ok

image.png

Un logo

thenextweb.png

Si ceva pentru moderatorii de forum

TOPICCLOSED.png

si

locker2.png

Edited by SQ MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.