Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Arata bine logo-urile dar.. un singur render zici ca ai folosit si tocmai alauia nu i-ai dat importanta sa-l integrezi cum trebuie, ofera mai multa atentie detaliilor. Mie imi sare in ochi acea greseala cand ma uit la text si ma enerveaza.

LNFSrMw.png

Edited by F4L oTo

Un logo reprezentativ pt clanul AIM. Este editat pe stock-ul altui logo, nu a suferit mari modificar, decat la culoare, am mai adaugat niste elemente...si cateva efecte.

AIMlogo.png

Edited by AIM MIonut

Un logo reprezentativ pt clanul AIM. Este editat pe stock-ul altui logo, nu a suferit mari modificar, decat la culoare, am mai adaugat niste elemente...si cateva efecte.

AIMlogo.png

Unele creatii sunt geniale, dar la unele nu-ti dai interesul deloc.

Textul il pozitionezi aiurea in multe, outer glow prea mult uneori, drop shadow aiurea.

Exemplu ca nu ti-ai dat interesul la poza de mai sus sunt stelele alea, una e mai jos, una mai sus si au si un drop shadow degeaba.

Fi mult mai atent la detalii, conteaza cel mai mult.

F4L oTo multumesc pt sfaturi, intr-adevar...nu trebuia sa ma folosesc de shadow la stele, cat despre aliniere....te asigur ca sunt aliniate, doar ca acel ribon este putin inclinat si din cauza asta iti par a fi aranjate gresit. Inca odata multumesc pt sfaturi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.