Jump to content

B-Olympics Spring 2014 - Sondaj de opinie | Survey

F4L Deidara
 Share

B-Olympics Spring 2014 - Sondaj de opinie | Survey  

238 members have voted

1. 1. Doriți organizarea unei Olimpiade de Primăvară? | Do you want to organize B-Olympics Spring 2014?

Recommended Posts

Nick: Hookah

Am votat: Da

Pentru că: Orice event in plus este bun, nu inteleg de ce ai pus optiunea "nu" si de ce ar vota cineva cu "nu", daca nu-ti place un event nu te duci, de ce sa fi impotriva celor care se distreaza si doresc sa participe la un astfel de event?

Alte precizări: -

Edited by Hookah

Nick: Mihnea

Pentru că: Pana acum toate olimpiadele B-Zone au fost un succes, iar aceasta nu cred ca va fi mai prejos. Deasemenea este foarte distractiv si e bine sa destindem atmosfera din cand in cand.

Alte precizări: Succes cu organizarea!

Nick: VaMpiii

Pentru că: Am participat la toate olimpiadele de cand joc aici si toate au fost un adevarat succes. Consider ca se pot organiza Olimpiade pentru fiecare anotimp :).

Alte precizări: Succes cu organizarea .

Edited by 4FS VaMpiii Valuare

Nick: Piciu97

Am votat: Da.

Pentru că: Ideea este interesantă, dar dacă se va face o astfel de olimpiadă de primăvară sper să fie probe adecvate și ceva inovații și nu ca cele clasice cu care deja ne-am obișnuit.

Alte precizări: Nu.

Nick: uN1kuL[banH]

Pentru că: Poate unele factiuni doresc sa se afirme prin alte moduri si pentru ca incepe sa devina monotona activitatea de pe samp.

Alte precizări: Felicitari Deidara.

Din cauza numărului mic de voturi pozitive (pro) această Olimpiadă de Primăvară nu va avea loc. Vă mulțumesc pentru voturi și răspunsuri!

În cazul în care vor fi 500 de voturi pozitive (pro) până duminică seară situația va fi reversibilă, adică va avea loc B-Olympics: Spring 2013.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.