South Edutuu Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 (edited) Hei, salut! De aseara am inceput sa lucrez si eu in Photoshop CS6. Am o pasiune pentru acest program deoarece imi place sa ma joc adesea in el. Mai jos o sa gasiti cateva dintre putinele creatii ale mele concepute pana acum. Astept pareri/critici ce o sa imi ``sculpteze`` viitoarea ``cariera`` in acest program, Photoshop. * Enjoy * * Daca iti place ce am conceput pana acum, nu ezita sa-mi oferi un + * * O sa fie adaugate cate 4 sau 8 lucrari in fiecare zi * Edited July 7, 2014 by Adrian28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denkat Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Sunt frumusele creatiile, insa incearca sa nu mai pui outer glow caci arata urat textul. in rest e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 (edited) Sunt frumusele creatiile, insa incearca sa nu mai pui outer glow caci arata urat textul. in rest e ok Multumesc mult pentru sfat Denkat. O sa tin cont de el. *Urmeaza ca mai pe seara sa mai urc inca 4 avatare* Edited March 1, 2014 by Edutuu No1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Costy Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Frumoase lucrari , tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Frumoase lucrari , tine-o tot asa. Multumesc Costi pentru ca ti-ai dat cu parerea si pentru ca porti avatarul facut de mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Frumoase,imi place fontul pe care il folosesti,doar ar trebuii sa le redimensionezi.Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Frumoase,imi place fontul pe care il folosesti,doar ar trebuii sa le redimensionezi.Felicitari pentru munca depusa. Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa treci pe la portofoliul meu si sa lasi si o parere. * Ultimele avatare din aceasta seara * @@Alex69 @ @ * O seara buna va doresc in continuare! * 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flapjack1 Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Incearca sa redimensionezi avatarele la 150x250 sau 150x300,si i-ati si tu alte fonturi mai frumoase si nu mai pune stroke,pune drop shadow... Urmareste niste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 (edited) Incearca sa redimensionezi avatarele la 150x250 sau 150x300,si i-ati si tu alte fonturi mai frumoase si nu mai pune stroke,pune drop shadow... Urmareste niste tutoriale. Lucrez de aseara, evident ca o sa urmaresc ceva tutoriale ca sa nu mor prost Mersi pentru sfat. L.E.: Mie mi se pare ca arata bine asa cu Stroke iar drop shadow pun la toate, dar ca ii setez valoarea la 20 ca sa fie cat mai ``fina`` umbra. Edited March 1, 2014 by Edutuu No1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Black Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Sunt frumusele pentru inceput,continua sa exersezi si vei ajunge departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex69 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Merci de avatar nab! Daca era alt font si un albastru care sa traga foarte mult spre alb si textul mai micut, il purtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 Sunt frumusele pentru inceput,continua sa exersezi si vei ajunge departe. Merci de avatar nab! Daca era alt font si un albastru care sa traga foarte mult spre alb si textul mai micut, il purtam Multumesc pentru sfat BlankPage. Alex, imediat ma pun sa-ti fac altul Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 *Update* @@Alex69, poftim alte doua avatare. (Imi cer scuze nu mergea EDIT) *Revin cu alte lucrari mai tarziu sau maine dimineata* Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 *Update* Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 *Update* Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ColoneluL Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Frumoase . Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Frumoase . Felicitari pentru munca depusa. Multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa lasi o parere aici, Colonelule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Frumoase lucrarile . Imi place stilul in care lucrezi . Bafta in continuare la si mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 In acest topic nu s-au mai postat lucrari de mai bine de 2 saptamani. Daca vrei sa fie redeschis trimite PM unui designer. TOPIC CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Topic redeschis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 (edited) #7.07.2014 ~ Update: Edited July 7, 2014 by Detective S4F Edutuu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BoTa Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Frumos! Felicitari, apreciez munca ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lundy Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Nu îmi place cum le-ai redimensionat. Când redimensionezi, ții apăsată tasta SHIFT. În rest e ok, bafta mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow S4F Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Frumos! Felicitari, apreciez munca ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 #9.07.2014 ~ Update: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts