Jump to content

[Portofoliu] Edutuu

South Edutuu
 Share

Recommended Posts

Hei, salut! De aseara am inceput sa lucrez si eu in Photoshop CS6. Am o pasiune pentru acest program deoarece imi place sa ma joc adesea in el. Mai jos o sa gasiti cateva dintre putinele creatii ale mele concepute pana acum. Astept pareri/critici ce o sa imi ``sculpteze`` viitoarea ``cariera`` in acest program, Photoshop.

anjeLcU.pngkL0vJ1r.pngvtTQvXa.png

Iau10Iz.pnggdixpM2.pngeLATyQK.png

* Enjoy *

* Daca iti place ce am conceput pana acum, nu ezita sa-mi oferi un + *

* O sa fie adaugate cate 4 sau 8 lucrari in fiecare zi *

Edited by Adrian28

Sunt frumusele creatiile, insa incearca sa nu mai pui outer glow caci arata urat textul. in rest e ok

Multumesc mult pentru sfat Denkat. O sa tin cont de el.

*Urmeaza ca mai pe seara sa mai urc inca 4 avatare*

Edited by Edutuu No1

Frumoase,imi place fontul pe care il folosesti,doar ar trebuii sa le redimensionezi.Felicitari pentru munca depusa.

Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa treci pe la portofoliul meu si sa lasi si o parere.

* Ultimele avatare din aceasta seara *

@@Alex69 @ @

ts34w3d.pnglboM4J3.png

OlBXsW6.pngxggKc6d.png

* O seara buna va doresc in continuare! *

Incearca sa redimensionezi avatarele la 150x250 sau 150x300,si i-ati si tu alte fonturi mai frumoase si nu mai pune stroke,pune drop shadow...

Urmareste niste tutoriale.

Incearca sa redimensionezi avatarele la 150x250 sau 150x300,si i-ati si tu alte fonturi mai frumoase si nu mai pune stroke,pune drop shadow...

Urmareste niste tutoriale.

Lucrez de aseara, evident ca o sa urmaresc ceva tutoriale ca sa nu mor prost :)) Mersi pentru sfat.

L.E.: Mie mi se pare ca arata bine asa cu Stroke iar drop shadow pun la toate, dar ca ii setez valoarea la 20 ca sa fie cat mai ``fina`` umbra.

Edited by Edutuu No1

Merci de avatar nab!

Daca era alt font si un albastru care sa traga foarte mult spre alb si textul mai micut, il purtam :D

Sunt frumusele pentru inceput,continua sa exersezi si vei ajunge departe.

Merci de avatar nab!

Daca era alt font si un albastru care sa traga foarte mult spre alb si textul mai micut, il purtam :D

Multumesc pentru sfat BlankPage. Alex, imediat ma pun sa-ti fac altul :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.