BIS aka OldNab Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Nick-ul tau: BISDescrierea bugului: Când pun checkpoint pe Crack House / Materials get / Materials deliver / [/find] şi ajung la el, când intru în checkpoint nu dispare (a văzut [F4L]AlexM problema). Mai jos aveţi ce se întâmplă la [/find], aceeaşi problemă e la Crack House / Mats deliver / get şi altele.Screenshot(s): http://i.imgur.com/XG4cwTs.png ; http://i.imgur.com/75BHvp7.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanns Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Trebuie sa dai [/cancel find] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Salut, posibil sa ai tu lag sa sa fie pe server lag. Exista si alta varianta, din cate stiu este comanda /cancel locations/find, ia incearca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RelaXx S4F Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Nu este bug, dupa cum cred ca stiti /find este mai mult pentru departamente, si noua nu ne-ar convine ca atunci cand suntem intr-o urmarire si ii ajungem, sa dispara checkpoint, si dupa cand scapa sa le dam iar find, timp pierdut degeaba si asa ar avea infractorii destul ragaz ca sa scape... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poisson simeon denis Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 "Când pun checkpoint pe Crack House / Materials get / Materials deliver / [/find]" voi ati citit tot? Dupa ce ai dat relog tot la fel face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 "Când pun checkpoint pe Crack House / Materials get / Materials deliver / [/find]" voi ati citit tot? Dupa ce ai dat relog tot la fel face? Da, de când m-am apucat de server am problema asta şi e enervant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poisson simeon denis Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Incearca sa ii dai un PM lui mastertrap si sa ii explici in detaliu toata problema eventual si un filmulet ceva... explica-i ca ai dat rr si tot la fel face... nu este de la joc posibil un desync din cauza vitezei mici de net. Am un prieten la RDS care s-a lasat de b-zone din cauza asta ca de ceva timp i s-a prabusit practiv viteza la net pe anumite parti si nu mai poate juca normal. Daca ai skype deschis incearca samai faci o proba cu el inchis ... la tine practic serverul nu realizeaza ca tu ajungi in cp sau tu nu primesti raspunsul de la server. Ai incercat sa faci o cursa la tir sau cu autobuzu? sa vezi daca primesti banii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Incearca sa ii dai un PM lui mastertrap si sa ii explici in detaliu toata problema eventual si un filmulet ceva... explica-i ca ai dat rr si tot la fel face... nu este de la joc posibil un desync din cauza vitezei mici de net. Am un prieten la RDS care s-a lasat de b-zone din cauza asta ca de ceva timp i s-a prabusit practiv viteza la net pe anumite parti si nu mai poate juca normal. Daca ai skype deschis incearca samai faci o proba cu el inchis ... la tine practic serverul nu realizeaza ca tu ajungi in cp sau tu nu primesti raspunsul de la server. Ai incercat sa faci o cursa la tir sau cu autobuzu? sa vezi daca primesti banii? Da, nu am probleme cu alea sau cu datul carnetului. Şi nu am desync, nu e de la net, aceeaşi problemă o are şi [F4L]AlexM el mi-a acceptat /report şi a zis că şi el are aceeaşi problemă, deci normal toţi ar trebui să aibă BUG-ul ăsta. Nu ştiu ce să zic, pe alte servere nu am mai avut problema asta, e prima oară aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent96 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Chestia asta o patesc si eu dar sub alta forma. De ex: pun /find pe cineva (am skill 5) si il urmaresc nu stiu ce (sunt in LVPD) si la un moment dat nu stiu cum se intampla dat checkpoint-ul ramane blocat undeva pe mapa pe un loc gol in mijlocul strazi fara sa fie in el persoana pe care am pus /find. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Chestia asta o patesc si eu dar sub alta forma. De ex: pun /find pe cineva (am skill 5) si il urmaresc nu stiu ce (sunt in LVPD) si la un moment dat nu stiu cum se intampla dat checkpoint-ul ramane blocat undeva pe mapa pe un loc gol in mijlocul strazi fara sa fie in el persoana pe care am pus /find. Defapt asta nu e bug ce zici tu, playerul fiind pe G la o masina se pune afk in acel loc, teoretic playerul e in acel "loc gol" deoarece acolo s-a pus pe ESC, dar practic el este pe G in masina, deci de aia nu il vezi acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.