cast Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Sunt destul de incepator, deci nu vreau comentarii jignitoare. Am de unde invata, si stiu ca am multe de invatat. Stiu ca mai am de lucrat in principiu la text. Cat despre dimensiunea imaginilor, la inceput nu tineam cont de ea. Acum, avatarele le salvez cu o dimensiune acceptabila ( pana in 300x300). Nu am urmat tutoriale prea multe, tot ce stiu, am invatat singur, incercand fiecare mica particica din PhotoShop / Illustrator sau m-am inspirat din creatiile altora. AVATARE: SEMNATURI : LOGO-URI : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Arata destul de bine, dar la unele avatare se putea mult mai bine, la unele incurca font-ul care nu e prea frumos si nu se potriveste ai fi putut sa bagi si un stroke la ele.. In schimb logo-urile mi se par foarte frumoase au iesit destul de bine zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Arata destul de bine, dar la unele avatare se putea mult mai bine, la unele incurca font-ul care nu e prea frumos si nu se potriveste ai fi putut sa bagi si un stroke la ele.. In schimb logo-urile mi se par foarte frumoase au iesit destul de bine zic eu. Multumesc. Mai am de lucrat la texte, dupa cum am zis. O sa mai urmez ceva tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Costy Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Ce pot sa spun, Geniale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Ce pot sa spun, Geniale. Iti multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdRyAn12 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Frumoase....... Tine-o tot asa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 (edited) Frumoase....... Tine-o tot asa . Multumesc frumos. EDIT! Noi lucrari. Am ramas la ideea ca fonturile simple si cu opacity cat mai mic se vad bine si nu aglomereaza lucrarile ( mi-am schimbat stilul ): Edited March 9, 2014 by pH ASAP C A S T Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Noi lucrari : Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Frumoase lucrarile . Imi place stilul in care lucrezi . Bafta in continuare la si mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Frumoase lucrarile . Imi place stilul in care lucrezi . Bafta in continuare la si mai bine ! Multumesc frumos. O sa postez zilele urmatoare inca cateva noi lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogozoviki Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Frumoase lucrari. Astept sa vad mai multe lucrari de la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Frumoase lucrari. Astept sa vad mai multe lucrari de la tine. Multumesc. O sa revin cu lucrari zilele astea. Trebuie sa imi fac timp pentru ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 In primele lucrari, care sunt recente, redimensionarile sunt praf. Vad ca in lucrarile mai recente le-ai redimensionat binisor. Textul strica peste tot, incearca simplu dar frumos si potrivit. Continua sa lucrezi, este un inceput relativ bunicel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 In primele lucrari, care sunt recente, redimensionarile sunt praf. Vad ca in lucrarile mai recente le-ai redimensionat binisor. Textul strica peste tot, incearca simplu dar frumos si potrivit. Continua sa lucrezi, este un inceput relativ bunicel! Multumesc . Da, acum stiu mi-am schimbat stilu' dupa cum am zis. Acum folosesc maxim x220 - x230 height. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Imi place, ai avansat mult de la primele lucrarii care nu sunt asa de reusite.. Tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Imi place, ai avansat mult de la primele lucrarii care nu sunt asa de reusite.. Tine-o tot asa ! Stiu, stiu mersi mult pwp. Si ale tale sunt frumoase, succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Foarte frumoase lucrarile ! Felicitari pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 Foarte frumoase lucrarile ! Felicitari pentru munca depusa ! Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP DonPabblo Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 (edited) Felicitari sunt frumoase. Edited March 18, 2014 by T L G Colonelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Luna Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Foarte tare, mai alesa ia cu Ce faceti bajetii, o sa o folosesc si eu daca nu te superi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Foarte tare, mai alesa ia cu Ce faceti bajetii, o sa o folosesc si eu daca nu te superi Nu ma supar. Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 frumoase creatii,felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 frumoase creatii,felicitari pentru munca depusa. Iti multumesc. In ultima vreme nu prea am mai avut timp de lucrari noi ... dar am facut una acum : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts