Jump to content

Alternativa gtx 690 pentru laptop

Recommended Posts

Nume:Ady007
Ce problema ai?: La "o scurta descriere a situatiei"
O scurta descriere a situatiei: Deci, am un laptop Asus K52J. Vreau o placa video ca cea pentru Desktop: GTX 690 de aici:
http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/geforce-gtx-690-4gb-ddr5-512-bit/

Pentru laptop nu o gasesc si ma gandesc ca exista o alternativa. Si daca se poate sa imi spuneti daca laptop-ul suporta placa respectiva, sau trebuie sa cumpar alt procesor/placa de baza...etc, incat sa fie suportabil GTX-ul.
Screenshot: Poza cu DXDIAG:
http://i.imgur.com/nMuBu3B.png & http://i.imgur.com/CeKOB1x.png
Alte precizari: Vreau doar Nvidia. M-am saturat de AMD...nu e buna de nimic.

Edited by Ady007

Nu ai cum. La un laptop nu poti upgrada nimic , exceptand memoria RAM si HDD-ul. Placa de baza si procesorul nu le poti schimba , ele asa vin din fabrica...

In legatura cu placa video 90% dintre GPU-urile mobile sunt "built-in" in placa de baza. Sunt un numar mic de laptopuri care te pot lasa sa schimbi placa video ( din cate am citit... inainte nici macar nu credeam ca e posibil asa ceva ) sau sa mai pui o placa video in SLI. Acele laptopuri incep de la 2000$+

Iar despre placile video , nu prea le poti cumpara... GTX 690 este un SLI de 680 , 2x 680 lipite intr-un singur PCB si care ocupa 2 sloturi.

Iar din nou , placile video disponibile sunt in numar foarte mic spre zero si din cate am inteles doar pe EBay gasesti... si vei da 200$ pe cea mai slaba placa video care nici nu sti daca ar putea intra in laptop.. + ca daca incerci sa deschizi laptopul .. PAC. Gata garantia.

Am vrut si eu sa fac asta odata cu un laptop , am cautat informatii despre mobile GPUs dar n-am gasit nimic practic.

Nimeni nu recomanda sa incerci asa ceva. Daca ai luat Laptop atunci esti blocat cu aceleasi specificatii pana il schimbi. Daca nu ai nevoie de mobilitate iti iei un Desktop PC si faci upgrade cand simti nevoia.

Nu ai cum. La un laptop nu poti upgrada nimic , exceptand memoria RAM si HDD-ul. Placa de baza si procesorul nu le poti schimba , ele asa vin din fabrica...

In legatura cu placa video 90% dintre GPU-urile mobile sunt "built-in" in placa de baza. Sunt un numar mic de laptopuri care te pot lasa sa schimbi placa video ( din cate am citit... inainte nici macar nu credeam ca e posibil asa ceva ) sau sa mai pui o placa video in SLI. Acele laptopuri incep de la 2000$+

Iar despre placile video , nu prea le poti cumpara... GTX 690 este un SLI de 680 , 2x 680 lipite intr-un singur PCB si care ocupa 2 sloturi.

Iar din nou , placile video disponibile sunt in numar foarte mic spre zero si din cate am inteles doar pe EBay gasesti... si vei da 200$ pe cea mai slaba placa video care nici nu sti daca ar putea intra in laptop.. + ca daca incerci sa deschizi laptopul .. PAC. Gata garantia.

Am vrut si eu sa fac asta odata cu un laptop , am cautat informatii despre mobile GPUs dar n-am gasit nimic practic.

Nimeni nu recomanda sa incerci asa ceva. Daca ai luat Laptop atunci esti blocat cu aceleasi specificatii pana il schimbi. Daca nu ai nevoie de mobilitate iti iei un Desktop PC si faci upgrade cand simti nevoia.

Multumesc de raspuns...Ma gandeam eu ca nu am cum sa schimb componentele cum vreau eu...

Da, am nevoie de mobilitate ca altfel imi luam desktop si nu mai aveam nicio problema. Multumesc inca odata.

Nici nu vrei multe, gtx690 cu procesor pentium. Mai bine arunci troaca aia si cumperi altu de banii care ai de gand sa ii dai pe gtx690, sau iei desktop. Si cum adica AMD nu e buna de nimic? Au hardware foarte bun pentru un pret foarte bun, se mai uita si la om hardwareul si iti da 2 palme daca nu sti ce sa cumperi.

Tu visezi la cai verzi pe pereti.

O placa video puternica ca aia nu vei vedea pe laptopuri niciodata.

Cea mai buna placa video de laptopuri e GTX780M daca nu ma insel: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/173-g750jh-t4123d-fhd-procesor-intel-core-i7-4700hq-24ghz-haswell-24gb-1tb-plus-256gb-ssd-geforce-gtx-780m-4gb-black/ (e un laptop destinat gamingului, asta daca poate fi numit laptop, deoarece are 5 kg)

Salutare, nu poti cumpara acea placa video care este numai pentru calculator unui laptop + ca ai si un procesor neconvenabil ei.In final, nu o poti integra printre piese, daca o vrei, compuneti un PC - cap - coada de pe pcgarage.O zi buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.