Jump to content

Bug- [/id]

Evolution VDT

Recommended Posts

Nu am mai vazut asemenea bug niciodata, o fi din cauza la versiunea 0.3z de SA:MP, mie nu mi s-a intamplat niciodata.

Acest bug a aparut astazi, asa cum ti-au zis si pe /d acest bug o sa se rezolva ce cineva reuseste sa il contacteze pe Mastertrap21.

Nu este ceva grav, deci in maxim 2 zile eu zic ca master o sa rezolve. :D

Numa' bine !

PS: Din cate am inteles parca William i-a lasat un PM lui mastertrap legat de asta.

si mai sunt niste buguri pe la citirea jucatorilor deoarece daca scriu /id ashima sau /showlicense ashima in primul caz imi spune ca nu sunt conectat si in al doilea caz nu are efect desi eu AshimaPetrisor sunt online... intradevar exista si AshimaP care nu este online dar nu ar trebui sa fie probleme daca ar cauta doar printre jucatorii logati...

Mecanismul il cunosc am facut multe functii si aplicatii in pawno insa achestia cu /id ashima cand eu ashimapetrisor sunt on si el imi zice offline nu prea miroase bine insa daca scriu /id ashimape imi zice ca ashimapetrisor este online sau daca scriu /showlicenses ashimape imi arata pe ashimapetrisor licentele de asta mi se pare putin ciudat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.