JustMed Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 (edited) SOTW Number : 6 Tema : Black & White ( Alb - Negru ) Dimensiuni : Maxim 450x200 Rendere : Fara Nu aveti niste rendere / stock-uri anume , puteti face cu ce vreti voi , numai sa fie B&W! Informatii : Inainte sa postati cititi Regulamentul.Creatile sa nu contina numele vostru pe ea , ci doar SOTW #6 B-Zone. Creatile mi le trimiteti mie prin PM pana pe data de 21 Februarie. Edited February 18, 2010 by JustMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 (edited) #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 Acestea sunt lucrarile , aveti timp sa votati pana pe 24 Februarie ( MIERCURI ). Orice vot care nu este argumentat nu va fi luat in considerare. Exemplu de vot : Votez lucrarea numarul n pentru ca imi plac efectele pe care le-a facut, culorile etc. Edited February 21, 2010 by JustMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 (edited) vote 7. duBliss: vot anulat. Edited February 21, 2010 by dubliss Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaeRRR Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 (edited) Vote 1 - Clar. Superba . duBliss : vot anulat ca sa nu se incurce la numarare:) Edited February 21, 2010 by dubliss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Vote 9 - Imi place foarte mult ,deoarce a stiu cum sa se joace cu "tools" nu stiu daca m-am exprimat foarte bine .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Vote 9 - Imi place foarte mult ,deoarce a stiu cum sa se joace cu "tools" nu stiu daca m-am exprimat foarte bine .. singurul vot luat in considerare , restul anulate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRC Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 vote 4 , imi place cum a iesit , am uitat sa ma inscriu si eu la sotw ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Vote 9 - A integrat foarte bine renderul a facut niste efecte cat de cat bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Nr.1 = Sunt frumoase efectele , dar da senzatia ca nu-i terminata , parca-i decupata de pe o lucrare mai mare , si borderul ala de pe margini .. nu e frumos deloc , trebui mai subtire si trebuia sa faci border la oata lucrarea . Nr.2 = Nu-mi prea place bluru ala de pe toata lucrarea , nu e prea lucrata , trebuia sa-i faci un border , ar fi aratat mai bine . Nr. 3 = E frumos lucrat dar ma enerveaza fontul , folositi data viitoare un font normal si simetric , si foloseste clip mask data viitoare pe scris . Nr. 4 = E frumos lucrata , un pic cam incarcata totusi , si aceeasi problema ca la lucrarea 1 ,, fa border pe toate laturile lucrarii , crede-ma da mult mai bn . Nr. 5 = Trebuia contraste mai inchise pe personaj , scrisul e prea iesit in evidenta , trebuia sal fa-ci mai transparent . Nr . 6 = Trebuia mai contrastant , zonele de umbra trebuiau mai inchise , sa schimbi fontul si sa faci scrisul sa se vada . Nr. 7 = Hmmm e frumoasa , e lucrata , dar efectele alea din partea stanga ar fi mers puse in spatele lui crazy frog , si zona din stanga sa fie mai simpla si libera unde bagai si scrisul . Nr. 8 = In sfarsit o lucrare cu border pe toate laturile e frumoasa , lucrata insa chestiile alea de langa personaj care plutesc ma enerveaza ca sunt pixelate , scrisul e un pic prea iesit in evidenta . Nr.9 = La asta nu am nimic de reprosat inafara de border .... mama lui de border (( daca era cu border pe toate laturile lucrarii atunci ar fi fost perfecta . Nr. 10 = E frumoasa , lucrata , imi place zona din partea dreapta , lumina aia .. dar ii lipseste ceva .. cred ca ar fi trebuit sa vii cu ceva lumina si in partea de jos a personajului , si in partea stanga a lucrarii . In concluzie votez lucrarea nr. 9 Good Job P.S. PUNETI DRAKULUI DATA VIITOARE BORDER CALUMEA ( NUSH CINE VA BAGAT IN CAP IDEEA ASTA CU BORDER PE JUMATATEA LUCRARII DAR SCAPATI NAIBII DE EA . E ASA GREU SA MAI FACETI 2 DUNGI IN PLUS ? NU INTELEGETI CA VA FACE LUCRAREA MAI FRUMOASA SI UNEORI POATE INSEMNA DIFERENTA DINTRE ESEC SI CASTIG ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 vote 9 renderul integrat foarte bine textul la fel acele efecte din spatele renderului e superba merita sa castige sotw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByCorLeoNe Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Vote 4 - imi place contrastul si calitatea imaginii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scc0ci Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Vote 3 ! Imi plac efectele cu Ripple Si textu e belea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Vote 3 - Imi place cum a integrat renderul in background , felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiy Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 vote 4 imi place tema si contrastul de culori , foarte originala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzakyy Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Vote 9 , because e cea mai lucrara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 (edited) Vote 4 - imi place contrastul si calitatea imaginii La fel. asa se posteaza? vot anulat. Edited February 23, 2010 by JustMed vot anulat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 (edited) SOTW #6 A LUAT SFARSIT ! Rezultate : Lucrarea numarul 9 a luat 9 voturi. Lucrearea numarul 4 a luat 3 voturi. Locurarea numarul 3 a luat 2 voturi. Castigatorul saptamanii a 6-a SOTW este PRODAN TUDOR cu lucrarea numarul 9 FELICITARII !!! Locul al 2 -lea este ocupat de ALEX - cu lucrarea numarul 4 iar ultimul loc premiat este ocupat de cRiStaL cu lucrarea numarul 3. FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR ! Punctaj : Prodan Tudor - 30 Puncte. ALEX ak zeroN - 20 Puncte. cRiStal - 10 Puncte. Edited February 24, 2010 by JustMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts